noartist írta:Tanúsítom,egyáltalán nem ment.1270 és szóban is aktiválható.
Viszont a SIM aktiválása,üzembe helyezése rémálom az oldalukon..
noartist írta:Tanúsítom,egyáltalán nem ment.1270 és szóban is aktiválható.
Viszont a SIM aktiválása,üzembe helyezése rémálom az oldalukon..
szemilan írta:tomee87 írta:Elég gáz, hogy a Vodafone honlapja és vele együtt az összes online szolgáltatása már lassan 24 órája nem üzemel (karbantartás gyanánt).Nálam működik.
tomee87 írta:Elég gáz, hogy a Vodafone honlapja és vele együtt az összes online szolgáltatása már lassan 24 órája nem üzemel (karbantartás gyanánt).Nálam működik.
szemilan írta: Ezt sokáig az ADSL szolgáltatók is alkalmazták, csak hát ugye mindenki wifizett
noartist írta:Ezt sokáig az ADSL szolgáltatók is alkalmazták, csak hát ugye mindenki wifizettszemilan írta:Valaki kifejtené,mi értelme tiltani a tethering-et?LazlowHUN írta:Btw, ha már a mobilnet megosztásról volt szó. Nekem le van tiltva a mobil hotspoton keresztül tõrténõ megosztás. Nem tudja valaki hogyan lehet kijátszani ezt?Elvileg nem tudják ellenőrizni.Gyakorlatban szerintem működik.
De cáfoljatok meg, ha tévedek. Ugyanakkor minősülhet ez szerződésszegésnek is, tehát nem biztos, hogy
érdemes vele próbálkozni. Persze ha nem működik a tiltás nem a te hibád.
Te fizeted ki a netet,igen borsos áron,nem mindegy,hogy most a telefonodon,vagy a laptopodon forgalmazod le azt az x megát/gigát?
szemilan írta:Valaki kifejtené,mi értelme tiltani a tethering-et?LazlowHUN írta:Btw, ha már a mobilnet megosztásról volt szó. Nekem le van tiltva a mobil hotspoton keresztül tõrténõ megosztás. Nem tudja valaki hogyan lehet kijátszani ezt?Elvileg nem tudják ellenőrizni.Gyakorlatban szerintem működik.
De cáfoljatok meg, ha tévedek. Ugyanakkor minősülhet ez szerződésszegésnek is, tehát nem biztos, hogy
érdemes vele próbálkozni. Persze ha nem működik a tiltás nem a te hibád.