RADIOSITE Fórum

• One

#123315  Szerző: szemilan

noartist írta:Tanúsítom,egyáltalán nem ment.
Viszont a SIM aktiválása,üzembe helyezése rémálom az oldalukon.. :S
1270 és szóban is aktiválható.
 #123310  Szerző: noartist

Tanúsítom,egyáltalán nem ment.
Viszont a SIM aktiválása,üzembe helyezése rémálom az oldalukon.. :S
 #123205  Szerző: tomee87

Már rendben van nálam is. Tegnap este 23:00 körül állhatott helyre.
 #123200  Szerző: asimov

"tomee87"-nél gyorsítótár törlés a böngészőben...(?)
szemilan írta:
tomee87 írta:Elég gáz, hogy a Vodafone honlapja és vele együtt az összes online szolgáltatása már lassan 24 órája nem üzemel (karbantartás gyanánt).
Nálam működik.
 #123195  Szerző: szemilan

tomee87 írta:Elég gáz, hogy a Vodafone honlapja és vele együtt az összes online szolgáltatása már lassan 24 órája nem üzemel (karbantartás gyanánt).
Nálam működik.
 #123180  Szerző: tomee87

Elég gáz, hogy a Vodafone honlapja és vele együtt az összes online szolgáltatása már lassan 24 órája nem üzemel (karbantartás gyanánt).
 #123134  Szerző: asimov

Ha ugyanarról beszélünk, akkor ezt azért egy valamirevaló vezetékes router-rel is egyszerű (volt) megkerülni. A szerződésekben (tudtommal) a mai napig benne is van, hogy a netkapcsolat nem osztható meg, nem adható tovább, stb .
A kábelTV-s net szolgáltatók is élnek egyedi eszközazonositással, de ennek a megkerülése is csak router (és némi hozzáértés) kérdése.
A "pányvázás" (szerintem) azért nem mindegy a szolgáltatónak, mert minden egyes "pányvázott" eszköz, annyival kevesebb előfizetést, azaz bevételkiesést jelent a szolgáltatónak, az adatforgalomtól függetlenűl.
(Hasonló okokból blokkolja egyre több mobilszolgáltató már Európában is, a Skype-hez hasonlóan p2p-ben működő, beszélgető programokat)
szemilan írta: Ezt sokáig az ADSL szolgáltatók is alkalmazták, csak hát ugye mindenki wifizett :D
 #123123  Szerző: szemilan

noartist írta:
szemilan írta:
LazlowHUN írta:Btw, ha már a mobilnet megosztásról volt szó. Nekem le van tiltva a mobil hotspoton keresztül tõrténõ megosztás. Nem tudja valaki hogyan lehet kijátszani ezt?
Elvileg nem tudják ellenőrizni. :D Gyakorlatban szerintem működik.
De cáfoljatok meg, ha tévedek. Ugyanakkor minősülhet ez szerződésszegésnek is, tehát nem biztos, hogy
érdemes vele próbálkozni. Persze ha nem működik a tiltás nem a te hibád. :D
Valaki kifejtené,mi értelme tiltani a tethering-et?
Te fizeted ki a netet,igen borsos áron,nem mindegy,hogy most a telefonodon,vagy a laptopodon forgalmazod le azt az x megát/gigát?
Ezt sokáig az ADSL szolgáltatók is alkalmazták, csak hát ugye mindenki wifizett :D
 #123116  Szerző: noartist

szemilan írta:
LazlowHUN írta:Btw, ha már a mobilnet megosztásról volt szó. Nekem le van tiltva a mobil hotspoton keresztül tõrténõ megosztás. Nem tudja valaki hogyan lehet kijátszani ezt?
Elvileg nem tudják ellenőrizni. :D Gyakorlatban szerintem működik.
De cáfoljatok meg, ha tévedek. Ugyanakkor minősülhet ez szerződésszegésnek is, tehát nem biztos, hogy
érdemes vele próbálkozni. Persze ha nem működik a tiltás nem a te hibád. :D
Valaki kifejtené,mi értelme tiltani a tethering-et?
Te fizeted ki a netet,igen borsos áron,nem mindegy,hogy most a telefonodon,vagy a laptopodon forgalmazod le azt az x megát/gigát?
 #122473  Szerző: noartist

Hatalmas pacsi a Vodának,mind a három szolgáltatót teszteltem 1-1 hétig,és lefedettségben messze rávert a konkurensekre.
Olyan helyeken volt stabil 3G,ahol a Telekom EDGE hálózata is csak fel-felvillant.
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 29