RADIOSITE Fórum

• DVB-T

#123215  Szerző: asimov

Az "mlaszlo" által készített fotók az én látásom szerint teljesen egyformák. (A "digitalisatallas.hu" az NMHH alá tartozik.)
Ebből gondolom én, hogy ezt a tájékoztató feliratot (függetlenűl a konkrét tv csatornától) az AH (és az NMHH) követte el, nagyon dicséretes módon, teszem hozzá.
tomee87 írta:Szerintem ennek semmi köze az AH-hoz. A digitális átállás logókat is a TV csatornák rakták ki saját maguk az analóg playout-jukra, ezért nem volt egyforma egyik csatornán sem a logó és az alatta lévő felirat sem.
....
 #123213  Szerző: tomee87

Szerintem ennek semmi köze az AH-hoz. A digitális átállás logókat is a TV csatornák rakták ki saját maguk az analóg playout-jukra, ezért nem volt egyforma egyik csatornán sem a logó és az alatta lévő felirat sem.

A tokaji M1-et október 31-én 12:32-kor végleg lekapcsolták. Viszont senki nem tudja miért? Az RTL Klub és TV2-n még most is megy a figyelmeztető felirat. A tokaji analóg M1 azonnali lekapcsolása valószínűleg örök rejtély marad...
 #123210  Szerző: asimov

Ez nagyon korrekt eljárás az AH részéről.
mlaszlo írta: Gondolom ez került ki az összes adóra:
Kép Kép Kép

Ennyire jönnek be nálam ezek az analóg adók, M1 C22, TV2 C42, RTL Klub VHF5
A végleges lekapcsolásra pedig elméletileg holnap délben kerül sor.
 #123206  Szerző: mlaszlo

LuciFerko írta: Egy képet csinálhatnál róla, emléknek jó lesz :) a nagykaniszai adó megy még? VHF1 az is.
Gondolom ez került ki az összes adóra:
Kép Kép Kép

Ennyire jönnek be nálam ezek az analóg adók, M1 C22, TV2 C42, RTL Klub VHF5
A végleges lekapcsolásra pedig elméletileg holnap délben kerül sor.
 #123197  Szerző: LuciFerko

Attis írta:
LuciFerko írta:A pécsi adó (VHF1) hangvívőjén csend van (65,75 MHz) akkor itt még kint van az ábra?
Előkapartam egy szobaantennát: igen, valami fehér alapon szöveg van. (Nagyon rossz minőségben jön csak.)
Egy képet csinálhatnál róla, emléknek jó lesz :) a nagykaniszai adó megy még? VHF1 az is.
 #123190  Szerző: Attis

LuciFerko írta:A pécsi adó (VHF1) hangvívőjén csend van (65,75 MHz) akkor itt még kint van az ábra?
Előkapartam egy szobaantennát: igen, valami fehér alapon szöveg van. (Nagyon rossz minőségben jön csak.)
 #123184  Szerző: LuciFerko

A pécsi adó (VHF1) hangvívőjén csend van (65,75 MHz) akkor itt még kint van az ábra?
 #123182  Szerző: noartist

Köszi,hogy felhomályosítottál,én ennyire nem merültem bele. :)
 #123171  Szerző: tomee87

noartist írta: És lesz olyan,aki csak amiatt nem áll át?Szerintem le kéne rántani az összes helyi tévét is,illetve kellett volna.
Ha valaki vesz egy ,,dobozkát",egy helyi tévé miatt nem fogja a koax-ot ide-oda dugdosni.
A "dobozkák" 99%-án van analóg LOOP koax átfűző, így csak egy 1,5m-es koax kábel kell, egyik végére koax aljzattal másik végére koax dugóval (mint régen a videoknál is (200-300Ft)). Koax bedug a TV-be és lö analóg és digitális is, dugdosás nélkül.
Egyébként holnap a Zemplén TV-t is lekapcsolják és digitálison nyomják tovább az UHF 55-ön ugyanarról a helyről (Magas-hegy) ahonnan a MinDig TV is sugároz.

Kép
 #123117  Szerző: noartist

djlacee írta:
noartist írta:Ha valaki vesz egy ,,dobozkát",egy helyi tévé miatt nem fogja a koax-ot ide-oda dugdosni.
lö elosztó
:hit:
Már látom,ahogy a 80 éves Gizi néninek magyarázzák,hogyan váltogathat a digitális/analóg tévé között a két távirányító segítségével.
  • 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 203