LazlowHUN írta:A B multiplex már leköltözött Tokajban a 60-as csatornára. Az A egyelõre még nem.Az A is leköltözött a 43-as csatornára olyan jó fél órája. Vajon a fennmaradó két multiplexet (ha jól tudom 5 mux üzemeltetésére szereztek jogosultságot annak idején) mikor indítja el az AH?
DRoland írta:Úgy tudom, hogy most csak frekvenciacserék vannak, és jövő elején lesz pár telephelyen helikopteres antenna-áthelyezés.LazlowHUN írta:Tokajt most kapcsolta le az AH. Mennyi ideig tart vajon nekik amíg leköltöztetik az egyes multiplexeket a végsõ helyükre? Tényleg kell nekik az a 8-10 óra?Ha így csinálják biztos eltart egy darabig, bár nem tudom szükséges-e antenna csere illetve az analóg sugárzás antennáival mi lesz.
LazlowHUN írta:Tokajt most kapcsolta le az AH. Mennyi ideig tart vajon nekik amíg leköltöztetik az egyes multiplexeket a végsõ helyükre? Tényleg kell nekik az a 8-10 óra?Ha így csinálják biztos eltart egy darabig, bár nem tudom szükséges-e antenna csere illetve az analóg sugárzás antennáival mi lesz.
tomee87 írta: Ha jobban megnézed látod, hogy még a betűtípusok sem egyeznek a csatornáknál... Egyértelmű, hogy hatósági utasítás amit az AH, mint szolgáltató valamint a csatornák, mint médiaszolgáltatók kötelesek végrehajtani.
tomee87 írta: A tokaji M1-et október 31-én 12:32-kor végleg lekapcsolták. Viszont senki nem tudja miért? Az RTL Klub és TV2-n még most is megy a figyelmeztető felirat. A tokaji analóg M1 azonnali lekapcsolása valószínűleg örök rejtély marad...A tokaji M1 helyén átjátszó adó indult el a digitálishoz, ezért lett rögtön teljesen lekapcsolva.
asimov írta:Az "mlaszlo" által készített fotók az én látásom szerint teljesen egyformák. (A "digitalisatallas.hu" az NMHH alá tartozik.)Ha jobban megnézed látod, hogy még a betűtípusok sem egyeznek a csatornáknál... Egyértelmű, hogy hatósági utasítás amit az AH, mint szolgáltató valamint a csatornák, mint médiaszolgáltatók kötelesek végrehajtani.
Ebből gondolom én, hogy ezt a tájékoztató feliratot (függetlenűl a konkrét tv csatornától) az AH (és az NMHH) követte el, nagyon dicséretes módon, teszem hozzá.tomee87 írta:Szerintem ennek semmi köze az AH-hoz. A digitális átállás logókat is a TV csatornák rakták ki saját maguk az analóg playout-jukra, ezért nem volt egyforma egyik csatornán sem a logó és az alatta lévő felirat sem.
....