whoisthere írta:Belvárosban több helyen szól, pár sör után lehet rá pattogni.hát annyira nem nagy név hogy meg akarják szerezni..Régen az volt mára a sok névtelen lehúzta a nevét...
Abszurd lenne elképzelni, hogy megszerzik a NiteRise nevet?
whoisthere írta:Belvárosban több helyen szól, pár sör után lehet rá pattogni.hát annyira nem nagy név hogy meg akarják szerezni..Régen az volt mára a sok névtelen lehúzta a nevét...
Abszurd lenne elképzelni, hogy megszerzik a NiteRise nevet?
whoisthere írta:Zenegyilkosok. Mondjuk ez is furcsa.Főleg hogy pont azért nem szeretem mert majd bealszok rajta
whoisthere írta:Csak azt szeretném megkérdezni, hogy mi a problémátok a jelenleg futó műsorral?Erőltetett szerintem.
whoisthere írta:Csak azt szeretném megkérdezni, hogy mi a problémátok a jelenleg futó műsorral?Nekem csak zeneileg nem tetszik...
noartist írta:Erre várnák már miótaDawe1797 írta:A tegnap esti Music Killersben valami ilyesmit hallottam: "A new Music Killers coming soon. More star DJs, more electronic music,...)Remélem felhagynak a jelenlegi formátummal,és csinálnak egy NiteRise formátumú műsort.Azzal szerintem nagyobb sikereket érnének el,egy jó műsorvezetővel.
Dawe1797 írta:A tegnap esti Music Killersben valami ilyesmit hallottam: "A new Music Killers coming soon. More star DJs, more electronic music,...)Remélem felhagynak a jelenlegi formátummal,és csinálnak egy NiteRise formátumú műsort.Azzal szerintem nagyobb sikereket érnének el,egy jó műsorvezetővel.