RADIOSITE Fórum

• Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság

#123721  Szerző: markfelt

nyikolaj írta:Amúgy meg a Médiatanács szerint a Miskolc 96.3 mhz-en még mindig Szinva fm néven van az induló rádió neve.
a balaton 98.9 meg risefm, illetve egy rakat ozone fm rádió 1, your argument is invalid
 #123718  Szerző: nyikolaj

Amúgy meg a Médiatanács szerint a Miskolc 96.3 mhz-en még mindig Szinva fm néven van az induló rádió neve.
 #123597  Szerző: Csongii

Immár 12 frekvenciája van a Lánchíd Rádiónak. Szép teljesítmény. A Kaotikus rádió is terjeszkedik szépen a Mariskával egyetemben.
Nem tudom, hogy valaha eljön-e az a nap, amikor a helyi rádiók valóban a helyieknek fognak szólni és nem az ország másik végéből gyártanak rá műsort, mindenféle helyi hír mellőzésével, vagy legalábbis minimálisan beépítésével. :mellow:
 #123477  Szerző: galga

noartist írta:A Rádió 451 tavaly augusztus óta sugároz,előtte a Rádió Szentes volt.Nagyon gyér,mintha letöltötték volna a teljes iTunes-t,stílustól függetlenül,és random játszanák.
Pedig szentesen rengeteg a fiatal,a kismillió középiskola miatt.Ezért ha észbekapnának,meg lehetne őket célozni,és talán még sikeres is lehetne..
De mindenki a Petőfit hallgatja.
Az előd rádió zeneileg nagyon össze volt rakva, csak az érdektelen szöveg miatt azt se hallgatták túl sokan. :unott: Éjjel mikor zene ment főleg, akkor sokat hallgattam, az rendben volt. Nyáron bele-bele hallgattam az újba, mondván 1 év alatt mi változott, adtam neki még egy esélyt, hát semmi változás, 20 percen belül Álmodj királylány kétszer :hit: , na ekkor végleg töröltem a tuner memóriájából. Ezek szerint most is ez a szint.
 #123476  Szerző: galga

mihalylovics írta:[quote="noartist"Anno a Danubius 67%os lefedettséggel bírt a Sláger lefedettsége 81% volt.Mért nem lett anno a Danubiusnak Szentesi frekvenciája?Bár,most,hogy nincs második országos ker.rádió a egykori Sláger/Neo Szentesi frekvenciáját megkaphatná a Class FM.Igy Dél Békésben nem csak a Petőfi lenne az egyetlen zenei adó.Apropó régebben a Szentesi Petőfi frekvencia(FM98,8Mhz)
néha Budapest környékén is fogható volt a szentesi Sláger Rádióéval együtt.(FM 100,4)

Vagy ha 95,7 Mhz-t megkapja már akkor is sokat javul a vétel, mert az elég nagy területet lefed ellenben a 106,1-el. A környéken a Gong szól sok helyen, még Szentesen is, hiába van helyben rádió.
 #123467  Szerző: mihalylovics

noartist írta:A Rádió 451 tavaly augusztus óta sugároz,előtte a Rádió Szentes volt.Nagyon gyér,mintha letöltötték volna a teljes iTunes-t,stílustól függetlenül,és random játszanák.
Pedig szentesen rengeteg a fiatal,a kismillió középiskola miatt.Ezért ha észbekapnának,meg lehetne őket célozni,és talán még sikeres is lehetne..
Igen, ráadásul k...sok a duma, mintha nem is kereskedelmi lenne. Színvonalát tekinve egyik-másik kisköz simán odaveri.
 #123464  Szerző: noartist

A Rádió 451 tavaly augusztus óta sugároz,előtte a Rádió Szentes volt.Nagyon gyér,mintha letöltötték volna a teljes iTunes-t,stílustól függetlenül,és random játszanák.
 #123462  Szerző: egon2

kukac:Tudom a Rádió 451(Frekivadasz honlapon Szentesi Rádió néven is szerepel)is sugározz Szentesen és környékén a FM 106,1 Mhzen!
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 107