RADIOSITE Fórum

• Class FM

#123556  Szerző: whoisthere

Ha jól értettem Balázs rádiós előképzettségét firtattad, éjszakai sáv stb.
Tudtommal Bence nem volt korábban rádiós.
 #123554  Szerző: kukac

[quote="whoisthere"]Utánpótlás képzésre gondoltam. :)
Balázs a tévés karrier nevelhette. Ott is azért helyt kellett állnia gondolom.
A MusicFM-en is van tévésből lett rádiós. Gondolom őt se tanították erre.

én is. ezt hogy érted, hogy "őt se"? mert még kit?
 #123549  Szerző: whoisthere

Utánpótlás képzésre gondoltam. :)

Balázs a tévés karrier nevelhette. Ott is azért helyt kellett állnia gondolom.
A MusicFM-en is van tévésből lett rádiós. Gondolom őt se tanították erre.

kukac írta:
whoisthere írta:Pontosan. És vajon hol tanítanak ki ilyen arcokat?
minden komolyabb rádiónál át vannak beszélve a mozgáshatárok, a konfok kivitelezésére vonatkozó szabályok, a formatnak megfelelő kötelező tartalmi elemek. ezeket minden profi műsorvezető többnyire jól kezeli. balázs valószínűleg soha nem volt abban a helyzetben, hogy pár évet le kellett volna húzzon valami komolyabb rádióban mondjuk éjszakai sávban, csakhogy az alázat csírája meg legyen benne a szakma iránt. éppen ennek a hiánya üt most így vissza.
 #123545  Szerző: kukac

whoisthere írta:Pontosan. És vajon hol tanítanak ki ilyen arcokat?
minden komolyabb rádiónál át vannak beszélve a mozgáshatárok, a konfok kivitelezésére vonatkozó szabályok, a formatnak megfelelő kötelező tartalmi elemek. ezeket minden profi műsorvezető többnyire jól kezeli. balázs valószínűleg soha nem volt abban a helyzetben, hogy pár évet le kellett volna húzzon valami komolyabb rádióban mondjuk éjszakai sávban, csakhogy az alázat csírája meg legyen benne a szakma iránt. éppen ennek a hiánya üt most így vissza.
 #123542  Szerző: whoisthere

Pontosan. És vajon hol tanítanak ki ilyen arcokat?
 #123541  Szerző: kukac

whoisthere írta:A magyar rádiózással ugyan az a baj, mint a focival. Nincs utánpótlás nevelés, ahol meg mégis... azonnal lenyesik a kreativitást. Ez egy szürke ország, csupa igénytelenséggel.

A késés témát illetően. Attól, még hogy Balázs profi, lehet néha neki sem jön ki a lépés, hiszen ő is ember. Lehet magánéleti dolgok miatt késett.
azzal nem nyesik le a kreativitást hogy megtanítják a mikrofonosoknak, mi az amiről beszélhetnek és mi az amiről soha sem. ne attól legyen valaki kreatív hogy az általános szabályokat hogyan tudja áthágni, hanem hogyan tud úgy egyéni maradni, hogy közben a profizmust helyezi előtérbe!
 #123540  Szerző: kukac

mivel akkor viszi magával a morning show-t is, ami nélkül a classfm szart se ér.[/quote]
Mivel nincs másik országos kereskedelmi rádió, olyan sok helyre nem tudná vinni.[/quote]

nyilván, de ezzel azt akartam mondani hogy a morning show a saját vállalkozása, ha ő megy, a műsor is megy vele...
 #123536  Szerző: whoisthere

A magyar rádiózással ugyan az a baj, mint a focival. Nincs utánpótlás nevelés, ahol meg mégis... azonnal lenyesik a kreativitást. Ez egy szürke ország, csupa igénytelenséggel.

A késés témát illetően. Attól, még hogy Balázs profi, lehet néha neki sem jön ki a lépés, hiszen ő is ember. Lehet magánéleti dolgok miatt késett.
 #123534  Szerző: királyrák

kukac írta:
noartist írta:
mlaszlo írta: Nem először fordul elő. Volt időszak, amikor rendszeresen a fél 7-es hírek előtt esett be a műsorba.
Mibe fogadunk,hogy nem merik kirúgni? :roll:
mivel akkor viszi magával a morning show-t is, ami nélkül a classfm szart se ér.
Mivel nincs másik országos kereskedelmi rádió, olyan sok helyre nem tudná vinni.
 #123521  Szerző: kukac

Nem is azért mondtam, mintha bármit is elvarnek, csak jelzem hogy kb. ez ma itthon a szakma csúcsa. Most eppen teljes meggyőződéssel emlegeti a centrirozas-kifejezést centirozasnak. Imádom hallgatni, gyongyszemek vannak nap mint nap :)

--
most éppen tudományos rovat: harp-projekt, pakisztáni drónok, gonosz amerikaiak/world trade center összeesküvés elmélet, iraki vegyifegyverek, mindezt 10percben, teljes meggyőződéssel tolja. a második szakmája demagógus....
  • 1
  • 194
  • 195
  • 196
  • 197
  • 198
  • 510