RADIOSITE Fórum

• RiseFM - Balaton - 98.9 MHz

#12366  Szerző: RXon

Nem tudom megfigyeltétek-e mar,hogy a tuti belsö infok csak akkor jönnek,ha valamilyen pozitivumot sugalnak.Ha arrol van szo,hogy térdig gazolnak a fosban a majsztrok,akkor valahogy elakadnak ezek a tuti infok.
 #12365  Szerző: Zsanika

SRÁCOK EZ NAGY SZÉGYEN! Ássátok el magatokat!
Nembaj, maradok a Roxynál, a barátnőim is ezt hallgatják ^^ :)
 #12363  Szerző: Chriss

Szabi írta:Já-já, a 88.1-en még nincs műsör.
és nem is lesz még jó darabig!
a jól értesült belső :lol: infósok miért nem írják itt le, hogy a megvásárolt Pont FM-mel együtt megvették a frekvenciához tartozó 70-30%-os zene-szöveg arányt is? ezt próbálják most módosíttatni az ORTT-nél az új tulajok, ami még hónapokig eltarthat...
persze elindulhatnának ekkora szövegaránnyal is és akkor rengeteg jó kis magazin műsor, híradó, hírösszefoglaló és egyéb közszolgálati vállalás lesz kötelezően hallható... (az lesz a Rise hirtelen halála, bár most sem nagyon lélegzik... :) )
vagy elindulnak az eredeti elképzelés szerint és akkor havonta 100-300.000 Ft-ra bünteti őket az ORTT... :?

azt hiszem, kisebb arccal és nagyobb szakmai tudással kellene kezelni ezt a problémát a rádiónál... :o
 #12355  Szerző: Flash

Amindenit, de rég nem hallottam ezt. A let me tuci tuci ment a Rise FM-en kb 20 perce. :D
 #12322  Szerző: RXon

Éljenek a tuti belsö infok!:D
 #12320  Szerző: Galaxy

LuciFerko írta:
DXM írta:
LuciFerko írta: DXM teljesen jogos amit mondasz.
Mert hiába belsős az ember (ha erről van tényleg szó), és lehet hogy tényleg azt mondja amit akkor épp tud, ami akkor igaz is, de mint tudjuk a fejétől bűzlik a hal, tehát a dilettantizmus magasabb fokon burjánzik veszélyes mértékben, így lehet hogy ami ma szentírás az holnap már baromság, és így amit igazságként beírnak ide, az bizony gyorsan baromsággá válik. És hogy ez kin csapódik le? Sajnos azon aki az infót közre adta...
Főleg, ha üzleti titok a dolog.
És mi számít üzleti titoknak? nem a pénzügyi kimutatásaikra vagyunk kíváncsiak :P
 #12319  Szerző: LuciFerko

DXM írta:
Mert hiába belsős az ember (ha erről van tényleg szó), és lehet hogy tényleg azt mondja amit akkor épp tud, ami akkor igaz is, de mint tudjuk a fejétől bűzlik a hal, tehát a dilettantizmus magasabb fokon burjánzik veszélyes mértékben, így lehet hogy ami ma szentírás az holnap már baromság, és így amit igazságként beírnak ide, az bizony gyorsan baromsággá válik. És hogy ez kin csapódik le? Sajnos azon aki az infót közre adta...
Főleg, ha üzleti titok a dolog.
 #12318  Szerző: DXM

#12317  Szerző: LuciFerko

DXM írta:
bchris írta: Gondoltam, hogy megosztom Veletek ezt az infót, mivel van némi közöm a rádió csapatához, így ezt vehettétek volna biztosra, mert amiket eddig írtam, azok is mind úgy lettek a végén, de akkor vegyük úgy, hogy nem is írtam semmit. ;)
Ha nincs közöd hozzájuk, akkor az infót minden további nélkül valótlannak kell sajnos tekintenünk, mint az összes eddigit. Én már láttam olyan embert itt a fórumon aki keveset mondott, de az mind igaz volt, és most nem rád gondoltam :D Ha pedig közöd van a csapathoz, akkor kíváncsi leszek, hogy mikor fenyítenek be infókiszivárogtatásért.

Nem tudom, hogy az emberek hányszor akarják még hitelüket veszteni ezen a fórumon a hipertuti belsős infóikkal. :lol:
DXM teljesen jogos amit mondasz.
  • 1
  • 401
  • 402
  • 403
  • 404
  • 405
  • 470