egon2 írta:http://www.borsonline.hu/20131117_bochk ... labtorlojeNem tudom, ki hogy van vele, de nekem sem Bochkorékra, sem Balázsékra nem (volt) vevő a humorérzékem. Gyakran inkább feldühít, ahogy akár számukra vadidegen embereket aláztak/aláznak porrá élő rádióadásban, miközben ők sem szentek. Remélem, Bochkor, és a Sebestyén-Rákóczi-Vadon trió is emberére talál minél hamarabb.
Snake írta:Igen, nekem a telefonom áll meg mindig 96 MHz-en, már több, mint 1 éve... Sőt, volt egyszer olyan is, hogy 87.8 MHz-en állt meg, különböző mérőjeleket ("sípolás") sugároztak, volt RDS PS is: "EKA_TEST", tud erről valaki valamit? Május környékén volt és a Deák téren.egon2 írta:Noartist:Lehet valakik kalózkodhattak!?Nálam például a rádióm állomáskeresője mindig megáll a 98,3 Mhzen(Budapesti vagyok)és néma csönd van azon a frekin.Tehát lehet valami terjedés van,bár ki tudja.Lehet ismét beizzítják a Ex Sláger,ex Neos frekiket!Egyrészt Pátria Rádió, másrészt vmi szennyet összeszed a tunered, van belőle BP-en dögivel.
egon2 írta:Noartist:Lehet valakik kalózkodhattak!?Nálam például a rádióm állomáskeresője mindig megáll a 98,3 Mhzen(Budapesti vagyok)és néma csönd van azon a frekin.Tehát lehet valami terjedés van,bár ki tudja.Lehet ismét beizzítják a Ex Sláger,ex Neos frekiket!Egyrészt Pátria Rádió, másrészt vmi szennyet összeszed a tunered, van belőle BP-en dögivel.