RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#123782  Szerző: zsombor

asr27 írta:Lényegben nem tudtunk meg semmit az "új music killersről" sem azt, hogy kik az új DJ-k, sem azt, hogy mikor játszanak... Ismét gratulálni tudok a music fm-nek, hetekig minden órában bejelentette: "november 18-án minden kiderül..." Csak az önfényezés és a hallgatók átcseszése megy, semmi más! :gülü2:
Azt megtudtuk, hogy mikor játszanak. Meg azt is, hogy hosszabb lesz a műsoridő, azt is, hogy vannak DJ-k, akik másnapra kerültek, azt is, hogy újításként 1-2 között amatőr mixek lesznek... szóval elég sok minden kiderült, nem értem mi ez a hallgatók átcseszése szöveg.
Hülyék lettek volna az új DJ-ket első nap felfedni.
Szerintem Te továbbra is hallgass Rise (vagy Stereo) FM-et. Ott zenén kívül nem sok minden van, így kevés az esélye annak, hogy átcsesznek. :D

Más:
Volt itt szó arról, hogy Revo nem ide való. Szerintem a heti (most már) 40 órányi mixben, ami a Music FM-en van, pont elfér ez a 2 óra R'n'B.
 #123781  Szerző: whoisthere

kukac írta:
adminisztrator írta:paulo kukac
atyám... kezdek coelho-kompatibilisen beszélni... ez már az agyzsugor?!..
kukac írta:
Keress rá Oravecz Nóra mély gondolataira! :D

Music Killers. Elsőre fura volt. Legalább megtudtuk, hogy Revo a GÁTLÁSTALAN.
A Compact Disco-s srác bekonfolása nagyon tetszett, kb. úgy vezették fel, mintha
egy világsztár jött volna ---- ezzel persze nem a magyar dj-t akartam leoltani, ügyes cuccai vannak. :)
Valószínűleg ma derül ki, hogy ki lesz a napi új dj.
 #123780  Szerző: kukac

#123778  Szerző: asr27

Lényegben nem tudtunk meg semmit az "új music killersről" sem azt, hogy kik az új DJ-k, sem azt, hogy mikor játszanak... Ismét gratulálni tudok a music fm-nek, hetekig minden órában bejelentette: "november 18-án minden kiderül..." Csak az önfényezés és a hallgatók átcseszése megy, semmi más! :gülü2:
 #123770  Szerző: kukac

A szuklatokoruseg onmagabol taplalkozik.
 #123769  Szerző: samsung

De egyébként komolyan erre van igény? hogy Rap-hez hasonló számok menjenek este? mikor 1 Dance rádió sincs és ez kell a népnek? legalább 4 óra lenne mint anno a Niterise vagy mint a Roxy Dj műsora volt ... szerintem sokkal többen hallgatnák mint ezt.
 #123768  Szerző: markfelt

a rádió továbbra sem a zenebuziknak szól, nekik ott van a net. ha mindenki arra alapozna, hogy csak új zenéket ad, ismétlés nélkül, amit aztán a hallgatók letöltenek illegálisan és szarráhallgatják mp3-ról, akkor az összes lehúzhatná a rolót, mert az emberek kb 0,001%-a ilyen.
 #123767  Szerző: samsung

adminisztrator írta:
samsung írta:
adam1400 írta:hát azt mondták holnap kiderül,de am én bárányékat vártam hátha lesz végre pesti freki mivel dec 5-én megújul a discoshit is.
ők csinálhatnak akármit ugyan olyan kaka lesz :lol:
leírnád, miért tartod annak?
csak mert bizonyosan olvassa az illetékes és ha már negatívan kritizálunk, bontsuk ki úgy, hogy konstruktív legyen.
kb 2 hét után ismétlődnek a számok..Egy idő után már nagyon unalmas :lol: tudom hasonlítani a Cooky mixéhez is ... minden héten ugyan azok a számok mennek
 #123766  Szerző: markfelt

samsung írta:
adam1400 írta:hát azt mondták holnap kiderül,de am én bárányékat vártam hátha lesz végre pesti freki mivel dec 5-én megújul a discoshit is.
ők csinálhatnak akármit ugyan olyan kaka lesz :lol:
leírnád, miért tartod annak?
csak mert bizonyosan olvassa az illetékes és ha már negatívan kritizálunk, bontsuk ki úgy, hogy konstruktív legyen.
  • 1
  • 354
  • 355
  • 356
  • 357
  • 358
  • 565