RADIOSITE Fórum

• Informatika

#123942  Szerző: asimov

Jah.. most, hazaérve olvastam az ipon-on. Az MS amúgy ügyes, ezt el kell ismerni. (türelmesen kivártak)
Valószínű, hogy integrálják valamibe, jó nehezen hozzáférhető módon, mert nem hiszem, hogy konkurrenciát akarnak a WMP-nek.
Az a lépés kevéssé valószínű, mint ami az MSN-el, a skype felvásárlása után lezajlott :) (a Skype is az MS-é!)
Ritkán használom, de a állítólag a Skype-nak is "megártott" a tulajváltás... amúgy meggyőződésem, hogy a legtöbb kritika csak úgy simán MS utálatból jön, mert a Skype felhasználok száma nem csökken, hanem inkább nő...
Wolfman írta: Ebből már nem lehet semmi. A Microsofttal tárgyalnak a vételárról.
...
Hát, ha a MS megveszi, csak rosszabb lesz. Bár reménykedjünk benne, hogy nem.
 #123935  Szerző: Wolfman

asimov írta: Az AOL, lehetne annyira tökös (ha már úgysem kell nekik) hogy a Winamp forráskódját közzéteszi, hátha egy privátcsapat továbbviszi azt.
Ebből már nem lehet semmi. A Microsofttal tárgyalnak a vételárról.
asimov írta:A Winamp-tól csak csak bonyolultabbat, lomhábbat, nagyobbat stb. csináltak... jobbat nem.
Hát, ha a MS megveszi, csak rosszabb lesz. Bár reménykedjünk benne, hogy nem.
 #123914  Szerző: LuciFerko

asimov írta:Igen, nekem is.
A Winamp-tól csak csak bonyolultabbat, lomhábbat, nagyobbat stb. csináltak... jobbat nem. Ettől még elérhető lesz ezer letöltős oldalon, de én (is) leszedem az utolsó hivatalos verziót, biztos ami biztos.. :)
Az AOL, lehetne annyira tökös (ha már úgysem kell nekik) hogy a Winamp forráskódját közzéteszi, hátha egy privátcsapat továbbviszi azt.
16 "életév" egy programtól nagyon komoly fegyvertény... kitörölhetetlenűl része lett a IT történelemnek. :)
asr27 írta:Nemár! A kedvenc lejátszóm! :(
Szerintem amúgy fel fog éledni, mert mégiscsak egy korszak kötődik hozzá.
 #123906  Szerző: asimov

Igen, nekem is.
A Winamp-tól csak csak bonyolultabbat, lomhábbat, nagyobbat stb. csináltak... jobbat nem. Ettől még elérhető lesz ezer letöltős oldalon, de én (is) leszedem az utolsó hivatalos verziót, biztos ami biztos.. :)
Az AOL, lehetne annyira tökös (ha már úgysem kell nekik) hogy a Winamp forráskódját közzéteszi, hátha egy privátcsapat továbbviszi azt.
16 "életév" egy programtól nagyon komoly fegyvertény... kitörölhetetlenűl része lett a IT történelemnek. :)
asr27 írta:Nemár! A kedvenc lejátszóm! :(
 #123890  Szerző: mimi

én egy ideje már foobar2000-t használok, semmi dizájnja nincs, de tud mindent és gyors
 #123889  Szerző: asr27

Nemár! A kedvenc lejátszóm! :(
 #123885  Szerző: asimov

Emlékszik itt valaki Nils Holgersson-ra? :)
A rajzfilmhősön keresztűl, a Google az írőnőre emlékezik.
Kép
 #123672  Szerző: mimi

noartist írta:Amúgy a telefont nem kell pendrive-ként használni,arra ott a pendrive. :)
abból a szempontból van jelentősége, hogy zenét másoljak fel rá.
amúgy google drive az én pendrive-om.
  • 1
  • 104
  • 105
  • 106
  • 107
  • 108
  • 330