RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#124290  Szerző: samsung

John Dahlback - Everywhere :yeah: kezd egyre jobb lenni zeneileg a rádió!
 #124003  Szerző: adam1400

Na most válaszolok a korábbi kérdésetekre,de előtte egy friss infó.

Ma délbe végleg elköszönt Simori Reni is Papp Nóra után :( sajnálom őt,gondolom egy ideig Zoli lesz helyette amíg nem találnak helyette valakit. Mi van hogy mindenki elmegy és pont Bella Gabi nem aki mindig közberöhög és el se tudta mondani a híreket se.

Na szóval 5-én a disco's hit fog megújulni,egyelőre nem lesz Pesten,de kiváncsi leszek milyen változások lesznek,új station voice (Mákszem) új Dj-k. És azt mondták,hogy 10 nappal előtte már ki lesz írva a facebook oldalukon,úgyhogy szerintem már holnap tudni fogjuk.
 #123993  Szerző: samsung

Ez így van! Most is a Rainfalls megy ami azért elég régi Rise kedvenc
 #123958  Szerző: Sakál

Én is ezt mondtam... Amúgy sztem a Made in Hungary-ben is vannak jók
 #123954  Szerző: asr27

Egész jó irányba megy a zenei kínálat mostanában(persze nem a made in Hungary-ra gondoltam) és már a stream is kiírja, hogy milyen zene megy éppen.
Ha kevesebb lenne a szöveg, teljesen hallgatható lenne a rádió.
 #123923  Szerző: krisz83

bertokattila írta:Dawe1797 mi lesz december 5-én?
Sejtésem szerint Ádám arra gondolt, hogy akkor újul meg a Disco's Hit. Hogy ennek mennyi köze lesz a MK-hez, az kérdés.
Egyelőre szerintem semennyi. Tárgyaltak (tárgyalnak) Pesti rádiókkal, de információim szerint egyelőre továbbra sem lesz hallható népes fővárosunkban a műsor.
Így pedig ugye nem nagy konkurencia. Plusz két Disco's Hit DJ már a MK-ben játszik. Szóval....
 #123902  Szerző: bertokattila

Dawe1797 írta:
Ne engem kérdezz, hanem Ádámot!
Akkor, Ádám?
 #123894  Szerző: noartist

Készülődés a másnap érkező Mikulásra
 #123892  Szerző: Dawe1797

Ne engem kérdezz, hanem Ádámot!
  • 1
  • 351
  • 352
  • 353
  • 354
  • 355
  • 565