RADIOSITE Fórum

• ROXY Rádió

#12412  Szerző: MrG

Új Roxy DJ - Miss Shiva.
Hö.
 #12411  Szerző: tomee

A BPM show indult volna 21 órakor, ami ugye nem indult el, helyette Dj's at night volt. A Studio közvetítés viszont 22 órára volt írva és elindult 15-kor. Így jött ki a negyed óra differencia.
 #12410  Szerző: MrG

Flash írta:
tomee írta:15 perc, nem 1 óra 15
Neked a 21:00 és a 22:15 között 15 perc a diffi?
roxy.hu: "Kapcsoljatok a 96.4-re február 7.-től minden szombaton este 21.00 órától, és nem fogtok csalódni! Jó szórakozást!"
Félreérted. A BPM egy új műsor lenne (nem partyközvetítés), szombaton este 9-től.
Ez ma nem volt, 9-től a Roxy DJ's At Night első harmada ment le, majd 10-től elkezdődött a partyközvetítés, ami egészen 23:28-ig hiba nélkül ment. :)
Aztán kerregett-kattogott-akadt 5 percig, majd most megint jó. Meeeegesik az ilyeeen.
 #12405  Szerző: Flash

tomee írta:15 perc, nem 1 óra 15
Neked a 21:00 és a 22:15 között 15 perc a diffi?
roxy.hu: "Kapcsoljatok a 96.4-re február 7.-től minden szombaton este 21.00 órától, és nem fogtok csalódni! Jó szórakozást!"
 #12401  Szerző: tomee

15 perc, nem 1 óra 15
 #12400  Szerző: Flash

Sikerült 1 óra 15 perc késéssel elkezdeni. Gratula Roxy!
 #12399  Szerző: djlacee

De ez a Studiumos cucc épp most kezdődik :D
 #12398  Szerző: Flash

Szabi írta:http://radiosite.hu/index.php?option=co ... &Itemid=90

Mondomén, hogy egyre több a "Jovános" zene.
(Reszkessetek - budapesti helyi rádiós piacra újként - betörők! (Gondolok én itt ugye a "csillagos" rádióra.)) :)

Egyébként meg:
"Elindul a BPM!

Új műsorral bővül a Roxy Rádió! Február 7-én elindul a várva várt BPM, Whiteboy és Smiths vezénylésével, és... a Roxy lemezlovasok közreműködésével! Több száz levelet kaptunk az utóbbi napokban, hogy mit jelent a BPM, miről szól? Megköszönve a türelmeteket, íme elérkezett a nagy nap!... Kapcsoljatok a 96.4-re február 7.-től minden szombaton este 21.00 órától, és nem fogtok csalódni! Jó szórakozást!"

Február 7 van, 21:18, de Roxy DJ's At Night megy... :?
Ezt is sikerült elbaszni? :lol: Nyilván megint a technika meggátolta őket. :D
 #12395  Szerző: MrG

http://radiosite.hu/index.php?option=co ... &Itemid=90

Mondomén, hogy egyre több a "Jovános" zene.
(Reszkessetek - budapesti helyi rádiós piacra újként - betörők! (Gondolok én itt ugye a "csillagos" rádióra.)) :)

Egyébként meg:
"Elindul a BPM!

Új műsorral bővül a Roxy Rádió! Február 7-én elindul a várva várt BPM, Whiteboy és Smiths vezénylésével, és... a Roxy lemezlovasok közreműködésével! Több száz levelet kaptunk az utóbbi napokban, hogy mit jelent a BPM, miről szól? Megköszönve a türelmeteket, íme elérkezett a nagy nap!... Kapcsoljatok a 96.4-re február 7.-től minden szombaton este 21.00 órától, és nem fogtok csalódni! Jó szórakozást!"

Február 7 van, 21:18, de Roxy DJ's At Night megy... :?
 #12259  Szerző: Pasa

Lehet, visszatérnek a gyökereikhez. :)
  • 1
  • 274
  • 275
  • 276
  • 277
  • 278
  • 333