RADIOSITE Fórum

• Class FM

#124312  Szerző: kukac

"krisz83
Re: Class FM
30 perccel ezelőtt
kukac írta:
Aha. Ja hogy ez neked egy mértékadó
műsor vonulat. Akkor csak nézegessed
szorgalmasan!
Ezt a hozzászólásom melyik részéből is
szűrted le?
Mert szó sem volt erről. Te kérdezted hogy
minek a grafikon, bukott a műsor. Mire én
reflektáltam, hogy azért érdemes grafikont
nézni, mert abból kiderül hogy a múlt hét 7.
legnézettebb műsoráról beszélünk, tehát a
bukás kicsit erős kifejezés.
Ha ebből Te ezt szűrted le, akkor
egészségedre."

- kb az egészből. Ha a fost a szarhoz viszonyitom, akkor most melyik a jobb? Melyik a mértékadó neked, a fos vagy a szar? Nezegesd a grafikonjaidat ha ez neked kielégülést okoz (ez neked váljék egészségedre), de referenciaként azért nem túl elegáns emlegetni...
 #124308  Szerző: krisz83

kukac írta:Aha. Ja hogy ez neked egy mértékadó műsor vonulat. Akkor csak nézegessed szorgalmasan!
Ezt a hozzászólásom melyik részéből is szűrted le?
Mert szó sem volt erről. Te kérdezted hogy minek a grafikon, bukott a műsor. Mire én reflektáltam, hogy azért érdemes grafikont nézni, mert abból kiderül hogy a múlt hét 7. legnézettebb műsoráról beszélünk, tehát a bukás kicsit erős kifejezés.
Ha ebből Te ezt szűrted le, akkor egészségedre.
 #124298  Szerző: kukac

Aha. Ja hogy ez neked egy mértékadó műsor vonulat. Akkor csak nézegessed szorgalmasan!
 #124285  Szerző: krisz83

kukac írta:Grafikont? Minek?

m.mfor.hu/cikkek/Nem_tudott_talpra_allni_a_Vunderson_es_Zuperszexi.html
Mondjuk azért, mert ha megnézi az ember, akkor rájön, hogy a kereskedelmileg fontos célcsoportban a 7. legnézettebb műsor, megelőzve az Édes életet, és szinte (kettőt kivéve) az összes TV2-es műsort. Szóval azért ez nem olyan rossz.
 #124284  Szerző: kukac

Grafikont? Minek?

m.mfor.hu/cikkek/Nem_tudott_talpra_allni_a_Vunderson_es_Zuperszexi.html
 #124276  Szerző: LewyDee

kukac írta:m.magyarnarancs.hu/narancsblog/gy-ker-bocsanatot-egy-talicska-malnaszorp-sebestyen-balazs-utolso-fellepese-87710#
A Vundersön aktuális adásának biztos kétszer akkora volt a nézettsége, és ezzel teljesült a cél. Apropó hol lehet megnézni a grafikont?
 #124270  Szerző: kukac

m.magyarnarancs.hu/narancsblog/gy-ker-bocsanatot-egy-talicska-malnaszorp-sebestyen-balazs-utolso-fellepese-87710#
 #124267  Szerző: noartist

csabyke írta:
adminisztrator írta:meg kell hagyni, balázstól szép mentés volt látható tegnap...

????
Vundersőn.Nézd vissza az RTL Most-on.
 #124264  Szerző: csabyke

adminisztrator írta:meg kell hagyni, balázstól szép mentés volt látható tegnap...

????
 #124263  Szerző: csabyke

mimi írta:
nekem az szembetűnő, hogy nem lát bajt, mert nem mondták teczárra, hogy egy fartúró köcsög, csak viccesen utaltak a képe alapján, hogy talán nem a lányokat szereti...
Ennyi!;)
  • 1
  • 186
  • 187
  • 188
  • 189
  • 190
  • 510