RADIOSITE Fórum

• Paramount Global (MTV, Nick, Comedy Central, Paramount Network, stb.)

#124332  Szerző: Mipi

adminisztrator írta:ezt alátámasztja az, hogy a telekomon mától megint 4:3-as lett az mtv, igaz, van rajta magyar reklámblokk (letterboxban). most akkor ezt honnan a pékből szedik?
szerk.: össze-vissza ugrál az adás az eredeti forrás és a magyar reklámblokk közt, lefagy, szétesik, stb.

egyébként pedig a magyar reklámblokkos verzió miért ne maradhatott volna a viacom tp.-n? ahol most az mtv hungary van (volt?)
Helló. Nálunk is ugyanez a helyzet. 4:3. Magyar reklámblokk. Helyi kábeltv szolgáltató.
 #124315  Szerző: markfelt

ezt alátámasztja az, hogy a telekomon mától megint 4:3-as lett az mtv, igaz, van rajta magyar reklámblokk (letterboxban). most akkor ezt honnan a pékből szedik?
szerk.: össze-vissza ugrál az adás az eredeti forrás és a magyar reklámblokk közt, lefagy, szétesik, stb.

egyébként pedig a magyar reklámblokkos verzió miért ne maradhatott volna a viacom tp.-n? ahol most az mtv hungary van (volt?)
 #124309  Szerző: mlaszlo

adminisztrator írta:igen, ez annak felel meg, amit mondtál, hogy januártól már csak az lesz.
én pl. azt nem értem, hogy minek került fel egy másik, nem viacomos tp-re (ess) az intelsaton?
Lehetséges, hogy megmarad a magyar reklámblokk és ezért az ESS feladás, úgy mint a Nickelodeon esetében. Bár kérdés ebben az esetben mi értelme volt a magyar változatot megszüntetni, ha továbbra is külön feed-re van szükség.
 #124303  Szerző: tomee87

adminisztrator írta: az úgy elég furcsa. például az atmediánál nem tudnak róla, hogy január 1-től megszűnne az mtv-s médiavásárlás...

plusz azt, hogy már át lehet állni az új, "reklámmentes" mtv-re a kábeloperátoroknak, ki fogja kompenzálni a megrendelők felé, akik nem annyi háztartást fizettek ki, mint amennyiben ténylegesen megjelenik a hirdetés?
Egyelőre az operátorokat sem tájékoztatták még pontosan... De tényleg felmerül több kérdés is. Pl. miért kapott az MTV Europe magyar hangsávot + DVB feliratot..
 #124299  Szerző: markfelt

tomee87 írta:
adminisztrator írta: csak előbbi 4:3? magyar reklámok vannak rajta?
Igen. Nincsenek.
az úgy elég furcsa. például az atmediánál nem tudnak róla, hogy január 1-től megszűnne az mtv-s médiavásárlás...

plusz azt, hogy már át lehet állni az új, "reklámmentes" mtv-re a kábeloperátoroknak, ki fogja kompenzálni a megrendelők felé, akik nem annyi háztartást fizettek ki, mint amennyiben ténylegesen megjelenik a hirdetés?
 #124274  Szerző: mimi

mlaszlo írta:Én a csatorna értékének (jogdíj) tekintetében értettem, hogy kevesebbet ér és hogy visszalépésnek számít. Ezek a realityk pedig nem kimondottan azok a nyelvtanulásra való műsorok.
szezám utcát mégse adhatnak, de legalább a hétköznapi beszélt nyelv van bennük
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 106