RADIOSITE Fórum

• Informatika

#124385  Szerző: szemilan

bertokattila írta:
asimov írta:Itt erről a processzorrol van szó? Intel® Pentium® Processor G2030
Kevéssé függ egymástól a kettő... :) Miért merült fel a kérdés?
(Inkább azt nézd meg, hogy az alaplapod képes-e fogadni/kiszolgálni az említett vga kártyát)
bertokattila írta:Az Intel pentium g2030 támogatja ezt a videókártyát: GIGABYTE GV-N650WF2-1GI GTX650 1GB GDDR5 PCIE ?
Igen erről van szó. Úgy tudtam, hogy összefügg, de nem vagyok a szakmában, úgyhogy biztos neked van igazad. Az alaplapom Asus p8h61 mlx-3 plus r2.0, de ehez úgy tudom jó.
Inkább az alaplapnak kell támogatnia. Amúgy valamelyest összefügg. Pl.: Én ehhez a procihoz nem vennék ilyen VGA-t.

1. Van benne alapból
2. Nem egy izmos darab, így a VGA hiába jó, a CPU korlátaiba fog ütközni.

Vagyis nem fogod tudni kihasználni a VGA maximális teljesítményét. Akárhogy is nézzük, 2 Core 2 Threads és 3 GHz az még nem az igazi. Még 2 Threads elférhetett volna benne, na meg csak 1333 MHz DDR3 RAM-ot támogat. Persze rakhatsz bele ettől gyorsabbat, de nem fogja tudni kihasználni, vagyis marad 1333 MHz a RAM órajele.

VGA-CPU viszonylatban talán még az jöhet szóba, hogy támogatják-e a prociba épített GPU-t. De ha nem, akkor no problem, max csak a dedikált fog működni. De jelen esetben mind a két GPU mag működőképes lesz.
 #124384  Szerző: bertokattila

asimov írta:Itt erről a processzorrol van szó? Intel® Pentium® Processor G2030
(Inkább azt nézd meg, hogy az alaplapod képes-e fogadni/kiszolgálni az említett vga kártyát)
bertokattila írta:Az Intel pentium g2030 támogatja ezt a videókártyát: GIGABYTE GV-N650WF2-1GI GTX650 1GB GDDR5 PCIE ?
Igen erről van szó. Úgy tudtam, hogy összefügg, de nem vagyok a szakmában, úgyhogy biztos neked van igazad. Az alaplapom Asus p8h61 mlx-3 plus r2.0, de ehez úgy tudom jó.
 #124378  Szerző: asimov

Itt erről a processzorrol van szó? Intel® Pentium® Processor G2030
 #124371  Szerző: bertokattila

Az Intel pentium g2030 támogatja ezt a videókártyát: GIGABYTE GV-N650WF2-1GI GTX650 1GB GDDR5 PCIE ?
 #124369  Szerző: asimov

1 darab FB hozzáférés ellopása is sok, ha annak illetőnek az életét pár jólirányzott kommenttel tönkreteszik a tolvajok.
A 70 ezer élő email fióknak már csak a cimlistája is óriási vagyont ér a feketepiacokon.
Ezért (is) használom én a gmail.hu-t levelezni. "Kisforgalmu" nem közismert szolgáltató...
szemilan írta:2 millió Facebook- és Gmail-jelszót loptak el

http://hvg.hu/tudomany/20131204_2_milli ... ail_jelszo

Hogy ez most sok, vagy kevés.... nem tudom eldönteni. Leginkább nézőpont kérdése.
A facebook felhasználói létszámát tekintve kevés, ugyanakkor egy kártevő terjesztéséhez a közösségi oldalon sok.
Ugyan így 70 ezer google fiók kevés, de bőven elegendő SPAM-ek terjesztésére.

Érdemes a cikk végén a vírusirtó tesztet is elolvasni, vagy legalább a táblázatot megnézni.
 #124356  Szerző: noartist

szemilan írta:2 millió Facebook- és Gmail-jelszót loptak el

Hogy ez most sok, vagy kevés.... nem tudom eldönteni. Leginkább nézőpont kérdése.
A facebook felhasználói létszámát tekintve kevés, ugyanakkor egy kártevő terjesztéséhez a közösségi oldalon sok.
Nekem léptek már be a Facebookomba,mai napig értetlenül állok a dolog előtt.Soha nem léptem be más eszközön,és egyszercsak egyik ismerősöm felhívott,hogy miért vagyok ilyen bunkó ma.Wtf?Aztán kiderült,hogy valaki elkezdett beszélgetni a nevemben az ismerőseimmel..
Szerencsére ma már a telefonom nélkül nem tudna belépni,mivel ismeretlen eszköz esetén kell egy SMS-ben küldött biztonsági kód.
 #124355  Szerző: szemilan

2 millió Facebook- és Gmail-jelszót loptak el

Érdemes a cikk végén a vírusirtó tesztet is elolvasni, vagy legalább a táblázatot megnézni.
 #124352  Szerző: asr27

nálam akkor sem lesz opció. a csempéket egyszerűen rühellem, túl van bonyolítva az egész rendszer, saját csengőhang hozzáadása is 10 percbe tellik. Fájlkezelő hiányzik. Bluetooth fájlküldéf kompatibilitás hiányzik és még sorolhatnám a hiányosságait. Rendes, nem 30 ezres telefonon az Android is fut rendesen és azon legalább van minden.
  • 1
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • 330