RADIOSITE Fórum

• Nagyobb kábelszolgáltatók (Tarr, PR Telecom, Cellkábel, stb...)

#138340  Szerző: origo20

Csütörtökön megrendeltem a Tarrtól az extra csomagot.
Ma kijött a srác átkötötte,azt hittem hogy minden oké erre mikor hangoltam be a tvket lettem figyelmes hogy egy csomaggal kisebbet kötöttek be.
Felhívtam a kedves szolgáltatót ahol közölték velem hogy csütörtökön személyesen alapcsomagról kötöttem szerződést. Ebben csak az a bökkenő hogy én telefonon rendeltem és extra csomagot.Kedves szolgáltató megígérte hogy hamarosan visszahív ez volt délelőtt 10 kor délután 1kor rákérdeztem telefonon hogy mifene van már a válasz az volt hogy hamarosan felhívnak.
Kérdem én meddig tart a számítógépből előkeresni egy szerződést és egy hangfelvételt?
Ezek a Tarr hozzáértő ügyfélszolgálatosai? :hit: :yuno:
 #138299  Szerző: Csongii

Tarr-nál valamikor az elmúlt időkben kicsit rendezték a sorokat. A közszolgálati csatornák már mind HD-ben is nézhetőek. Amúgy nagyon jó a digitális adás, nekem nagyon tetszik. Jó, hogy tavaly nyáron átléptünk a Tarr-hoz. Előtte az Invitelnél (ex Fibernetesként) voltunk és az analóg vonal...hát... :)
 #138298  Szerző: djlacee

A PR Telecom megszűntette az analóg kábeltv szolgáltatását?
 #136914  Szerző: asimov

Most gonosz leszek, de közvetlen összefüggést látok: vásárolják a népek a helyi Mindíg TV viszonteladóknál az alapcsomagos prepaid kártyákat, prepaid HBO-s kártyával.
:lol:
asimov írta:Az Invitel, Január 1-ével kivezeti (állítólag már ki is vezette) az teljes analóg KTV szolgáltatásából a HBO-t. (A mozicsatorna csak a digitális szolgáltatásukban marad meg)
 #136778  Szerző: asimov

Az Invitel, Január 1-ével kivezeti (állítólag már ki is vezette) az teljes analóg KTV szolgáltatásából a HBO-t. (A mozicsatorna csak a digitális szolgáltatásukban marad meg)
 #132478  Szerző: Csongii

Hétfőn szerződtünk a Tarr-hoz. Egyelőre TV+Internet.
Az ADSL-em bírta a 10,5/0,5 Mbps-t, most 16/3 Mbps van.
Az Invitel 30 csatornát biztosított 2100 Ft-ért, de csak mert nálunk van egy erősítő, különben 4000 ft.
Most 52 csatorna van Analóg, + egy jó adag Digitális csatorna is bejön.
Az Analógoknak is szebb a képe, de a Digitálisnak meg.... pedig nem HD, azt egyelőre nem kértünk. A Tv-m Full HD-t tud amúgy, 82 cm-es Samsung. Most nagyon örültem neki, hogy megvettem anno 1,5 éve. A telefont is át fogjuk vinni, mert elég kedvező az ár, ráadásul a számot is át tudjuk vinni. A T-nél most csak 4500-t fizettünk azért, hogy van telefonunk. :gülü:
Eddig tetszik a Tarr. :)
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 129