Lett új logó is:

Megszűnnek a Disco's Hit Session bulik, helyette Disco's Hit Night nevű partykkal járnak az országban. (Ez nem pontosan értem mit jelent vagy, hogy ez mennyire változás, de ezt mondták).
Dawe1797 írta:Kinek mi a reggel...Zorro90 írta:10:25 körül.Dawe1797 írta:Az létezik, hogy a dunaföldvári 106.5-ön másak a zenék/más a zenei szerkesztés, mint a győri 103.1-en?Hánykor hallgattad?
Ma reggel hallgattam a 106.5-öt, és más zenék is voltak, olyanok, amilyet a győrin nem hallottam még.
Zorro90 írta:10:25 körül.Dawe1797 írta:Az létezik, hogy a dunaföldvári 106.5-ön másak a zenék/más a zenei szerkesztés, mint a győri 103.1-en?Hánykor hallgattad?
Ma reggel hallgattam a 106.5-öt, és más zenék is voltak, olyanok, amilyet a győrin nem hallottam még.
Dawe1797 írta:Az létezik, hogy a dunaföldvári 106.5-ön másak a zenék/más a zenei szerkesztés, mint a győri 103.1-en?Hánykor hallgattad?
mlaszlo írta:Kár, hogy így alakult én szerettem a régi Ozone FM-et, amit szerintem meghagyhattak volna Ozone FM-nek és nem a R1 arculata felé terelgetve és szinte egy új R1-et csinálva. Ez Ozone FM és nem R1, legyen olyan egyedi, mint amikor indult és ne akarjon R1-hez hasonló lenni.FLaci81 írta:Annak a jó néhány évnek a hallgatottsági eredményei, amíg a Rádió1 működött, nem éppen azt igazolják, hogy ez rossz irány lenne. Az Ozone FM átvett több korábban Rádió1 által használt frekvenciát, így teljesen érthető hogy az R1 zenei vonalát akarják követni, hiszen az egy bevállt irány.Sakál írta:Ugyanaz a programigazgató, aki a Rádió1-nél is volt. Nyilván nem fogja azt gondolni, hogy amit ott csinált, az szar volt.Jaa akkor itt van a kutya elásva...
Újabb hülye kérdésem: Ki akarta, hogy ő legyen az OZONE FM-nél is a programigazgató, egyáltalán ki hívta őt oda?
Ki gondolta azt, hogy amit ő csinál az jó és az kell a népnek?
Bár lehet, hogy az kell kitudja...
Az lett volna az ésszerű, ha Pest-megyében a Music FM is ezt az irányt választja, de ők össze-vissza változtatnak állandóan, ami meg is látszik a hallgatottságon.
FLaci81 írta:Annak a jó néhány évnek a hallgatottsági eredményei, amíg a Rádió1 működött, nem éppen azt igazolják, hogy ez rossz irány lenne. Az Ozone FM átvett több korábban Rádió1 által használt frekvenciát, így teljesen érthető hogy az R1 zenei vonalát akarják követni, hiszen az egy bevállt irány.Sakál írta:Ugyanaz a programigazgató, aki a Rádió1-nél is volt. Nyilván nem fogja azt gondolni, hogy amit ott csinált, az szar volt.Jaa akkor itt van a kutya elásva...
Újabb hülye kérdésem: Ki akarta, hogy ő legyen az OZONE FM-nél is a programigazgató, egyáltalán ki hívta őt oda?
Ki gondolta azt, hogy amit ő csinál az jó és az kell a népnek?
Bár lehet, hogy az kell kitudja...