RADIOSITE Fórum

• Rádió 1 Baranya megye - Pécs, Komló, Mohács, Villány

#124451  Szerző: adam1400

na hogy tetszik a pécsi új óraindító szignál? a végére megmaradt széles iza hangja,de szerintem nem jó mert a "férfi" nem is énekel,csak monoton beszél.

na ami a discoshitet illeti hát érdekes lett a station voice, az ózonos férfi nem olyan jó mint a bogi volt anno. az viszont jó,hogy mindennap 3-an lesznek,viszont vasárnap best of lesz mindig.
 #124434  Szerző: Gyurii

LuciFerko írta:
DRoland írta:Ma hallottam, hogy a balassagyarmati Kék ABC-ben a Rádió 1 Pécs megy, eddig a Class FM szólt.
Az úgy komoly :D
Szegeden Árkádban is hallottam egyik üzletben pécsi Rádió1-et megkérdeztem a csajokat, és azt mondták folyamatosan válogatják. (Radio88, Class, MusicFM, Radio1)

"Miért van az, hogy aki ahol lakik a helyit mindig f!kázza? :D
 #124305  Szerző: adam1400

Na már csak egy nap és átalakul a disco's hit. Új station voice és ki tudja még mi. Egy dolog biztos a top 40 nem változik és ugyanúgy 4 órás lesz és ugyanaz a 3 Dj marad.
 #123207  Szerző: adam1400

Tegnap megint 20-24 között Rádió 1 Este volt és sok régi zenével discoshit helyett bár nem bántam mivel a ministryt nem szeretem. Úgy látszik ünnepnap mindig ez van.
 #123106  Szerző: Zorro90

adam1400 írta:holnap ne csak a halottak napjáról emlékezzünk hanem a pesti műsorvezetőkről is.
Hát jó, tessék:
Egyik nyáron építkeztek a szomszédban, és valami rohadt hangos zajládán egész nap a Rádió 1-et bömböltették hozzá. Reggelente Peller Mariann szinte állandóan röhögött, sokszor talán ő se tudta, hogy éppen min. Napközben pedig ment a sok nyálas R&B szám, pl. Rihanna óránként! :D
  • 1
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 482