RADIOSITE Fórum

• AM-DX

#12496  Szerző: djlacee

USA-ban RBDS van
 #12485  Szerző: Pasa

csabyke írta:Mi ez az XM?
Közvetlen műholdas sugárzás, ahol ezzel a rádióval tudod venni az XM csatornákat műholdról a saját antennájával. Nem gyenge, nem is értem, itt EU-ban miért nem csinálnak ilyet??? Amúgy ja, kiír mindent, amit lehet, többet, mint az RDS. Egyébként meg USA-ban is vannak RDS-FM adók, igaz nem sok.
 #12461  Szerző: VR5000

Zoli58 írta:Vételek Eton 1 XM-el:
a készülék valójában a Grundig Satellit 900-as utóda.
Hol vetted...
És mennyi volt? :lol:

Itt: http://members.tripod.com/cheryldrake_1/id8.html az egyik képaláírás szerint ferritantenna sincs benne?
"No handle, no ferrite bar antenna for AM, No RDS!"

X M

#12458  Szerző: csabyke

Mi ez az XM?
 #12456  Szerző: chab7

hát árban kb a duplája mint a sangean és nem is beszerezhető itthon, tehát ez még növeli az árat.
és ha igazából nem is jobb annyival akkor nem fogok utánamenni hogy beszerezzek egyet, mikor a sangean rendelhető hazai webshopokból is.

(mondjuk ha a sangean-en lenne koaxos külső antenna csatlakoztatási lehetőség a vacilálásom is kisebb lenne :) )
 #12455  Szerző: LuciFerko

chab7 írta:
LuciFerko írta:viszont RDS nincs rajta, ami kurva nagy hiányosság

niiiiiiiincs? pedig vannak képek a neten ahol még előadó , számcímeket is kiír. hmmmm, viszont akkor ez tényleg egy amerikába gyártott cucc, mert ott nem hasznának rds-t

egy blaupunkt autórádióm van ami ilyen amerikai rds nélküli, és csak páratlan frekiket léptető.
na mondjuk át lehet állítani európaira is.

szóval akkor igazán nem jobb a sangean-nél?

(pedig már letöltöttem egy user manualt is hozzá, és elég jó kis részletes leírás.)
az FM része szelektívebb mint a Sangeané, de AMnél szerintem nincs nagy különbség. Amúgy az XM-nél írja ki a számcímeket a cucc.
 #12454  Szerző: chab7

LuciFerko írta:viszont RDS nincs rajta, ami kurva nagy hiányosság

niiiiiiiincs? pedig vannak képek a neten ahol még előadó , számcímeket is kiír. hmmmm, viszont akkor ez tényleg egy amerikába gyártott cucc, mert ott nem hasznának rds-t

egy blaupunkt autórádióm van ami ilyen amerikai rds nélküli, és csak páratlan frekiket léptető.
na mondjuk át lehet állítani európaira is.

szóval akkor igazán nem jobb a sangean-nél?

(pedig már letöltöttem egy user manualt is hozzá, és elég jó kis részletes leírás.)
 #12453  Szerző: LuciFerko

viszont RDS nincs rajta, ami kurva nagy hiányosság
 #12452  Szerző: chab7

Zoli58 írta:Vételek Eton 1 XM-el:

a készülék valójában a Grundig Satellit 900-as utóda.

nagyon kis pofás készülék ez is.

az xm résznek itt szerintem nem sok hasznát vesszük.
ezen kívül mi olyan van amiben az a909-estől többet tudna?
már lassan meg kellene vennem valamit.
  • 1
  • 353
  • 354
  • 355
  • 356
  • 357
  • 402