RADIOSITE Fórum

• Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság

#124532  Szerző: mimi

kukac írta:eléggé köpködik a 88-at, ennyire gáz lenne?
nem, csak a szegedmára a legalja náci söpredék jár kommentelni és mindent szaroznak, ami nem turulmadár. ez egy ilyen lap.
 #124531  Szerző: asimov

Ennek az AS FM-nek van valami köze a Radio As-hez?
Utóbbit 2011-ben terjedés hozta be (88,7 MHz /387 km/1 kW), nagyon jól összerakott rádió, széles zenei palettával, stb. Ide is írtam róla pár szór akkor. (első szerb vétel is volt egyben)
LuciFerko írta:Nekem az AS FM az etalon :) 97,5ön is jön Szegeden amúgy.
 #124526  Szerző: mihalylovics

Azt "picit" nyomogatja a 97.6 R7 Vásárhelyről. Amúgy szerintem az Európa helyi műsorát már nem 88-asok csinálják, ha jól tudom...
 #124512  Szerző: molnarb

Igen, de zavarosabban... a 97.5 Zenta ha jól emlékszem, a 97.0 meg Szabadka. Csak egy ici-picit kéne rátekerniük, hogy mindenhol tiszta legyen. A város 60-70%ában RDS-sel jön nekem.
 #124509  Szerző: molnarb

kukac írta:
mihalylovics írta:
molnarb írta:Tegye fel a kezét aki meglepődött :) :)

http://szegedma.hu/hir/szeged/2013/12/s ... radio.html
Menenek a k....... !!! Nem elég nekik a 87.9 Európa?
eléggé köpködik a 88-at, ennyire gáz lenne?
Nincs vele szerintem semmi gond. Sőt, országos szinten követnivaló, ahogy össze van rakva. Itt a gond inkább a kínálat hiányával van. Eleve rosszat tesz a piacnak meg úgy mindennek, hogy országos kereskedelmiből csak egy van. Szegeden mellesleg a tábla utáni első körtefa után már nem is hallható a Class FM. Ott a közmédia 4 rádiója, az Európa amelynek helyi 4 órás blokkját a 88 csinálja (vagyis nemrég még így volt), nem lepne meg ha ez a 4 óra is rájuk hárulna és most jön a Lánchíd. Na ennyi a nagy büdös kínálat Szegeden. Szentesen van még a Rádió 451 illetve ott van a Rádió 7 (HMvhely, Kistelek, Makó) és ennyi. Szóval teljes Csongrád Megyében 3, azaz három helyi rádió. Taps!

A magam részéről a 88 és Class FM váltva, illetve újabban a szerb AS FM szól az autóban... a 97.0-n szépen jön szerencsére.
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 107