RADIOSITE Fórum

• Balaton FM - Fonyód - 101.3 MHz

#128654  Szerző: djlacee

A Győrpluszon is megy híradó, a BeatBird.FM-en meg a FIXHD egyik műsora, bár ez utóbbi ugye netrádió
 #128650  Szerző: Attis

Az azért elég komoly, hogy egy televízió hírműsorát adják. :shock:
Konkrétan a Mi, somogyiak c. műsort hallottam egyik hajnalban. Furcsa is volt a műsorvezető beköszönése: "Üdvözlöm a Somogy Televízió nézőit!" Értem én, hogy sok a vállalt közszolgálati tartalom, de ez akkor is LOL. :lol: A 90-es évek elején volt a Danubius-on ilyen, amikor egy-két műsor erejéig összekapcsolódott az MTV-vel.
 #116226  Szerző: királyrák

LuciFerko írta:
királyrák írta:
djlacee írta:A "műsor" mindegyiken borzalmas, a Balaton FM vételi szempontból a 84-esen egészen Sümegig jött, amikor is átnyomtam a Rádió1-re :)
Igen, tényleg szörnyű. Az, amikor hosszasan olvasnak fel érdektelen cikkeket 1968-as Dunántúli Naplóból, az tökéletes illusztrációja a feleslegesen erőltetett magas szövegaránynak.
Az nekem pl tetszik, de amúgy igazad van.
Az ötlet szerintem se lenne rossz (retró, yeah), de túl hosszú és sokszor érdektelen. A múltkor Akalitól Almádiig hallgattam a kocsiban valami csehszlovák népi együttes 50 évvel ezelőtti látogatását Siófokon, ahol nagyrészt azt sorolták, hogy kik vesznek részt a fogadóbizottságban. :D
 #116225  Szerző: LuciFerko

királyrák írta:
djlacee írta:A "műsor" mindegyiken borzalmas, a Balaton FM vételi szempontból a 84-esen egészen Sümegig jött, amikor is átnyomtam a Rádió1-re :)
Igen, tényleg szörnyű. Az, amikor hosszasan olvasnak fel érdektelen cikkeket 1968-as Dunántúli Naplóból, az tökéletes illusztrációja a feleslegesen erőltetett magas szövegaránynak.
Az nekem pl tetszik, de amúgy igazad van.
 #116224  Szerző: királyrák