Wolfman írta:Zippyshare.asimov írta: - interneten hová lehet csak hangfájlokat feltölteni (nem youtube...)?Én a Soundcloudot tudnám még javasolni. (Van azért rajta egy kevés rádiós felvétel, nemcsak zene.)
Wolfman írta:Zippyshare.asimov írta: - interneten hová lehet csak hangfájlokat feltölteni (nem youtube...)?Én a Soundcloudot tudnám még javasolni. (Van azért rajta egy kevés rádiós felvétel, nemcsak zene.)
asimov írta: - interneten hová lehet csak hangfájlokat feltölteni (nem youtube...)?Én a Soundcloudot tudnám még javasolni. (Van azért rajta egy kevés rádiós felvétel, nemcsak zene.)
asimov írta: - ki mivel vesz fel AUX bemenetről számítógépre hanganyagot? Nekem csak annyi kell, hogy gombnyomásra vegyen fel, valami elfogadható minőségben.Ott a vinfos hangrögzítő...gombnyomásra vesz fel
asimov írta: - interneten hová lehet csak hangfájlokat feltölteni (nem youtube...)?...az anyagaimat egy általános webtárhelyre pakolom fájlként, le kell tölteni, majd lejátszani...de pl: http://www.4shared.com/ (stb...) támogatja az "audio" megosztást...Joe
asimov írta:Az elérhető leírások alapján a vgakártya PCI-E 3.0-as és a alaplapban van ilyen aljzat (1db. 3.0/2.0x16), tehát jó hozzá.Köszi
(Kérdezd meg kereskedőt is, akitől veszed a cuccot!)bertokattila írta: Ez a videókártya már megvan... A processzor úgyis csak idéglenesen lesz bennne. De akkor ez az alaplap jó ehez a vga-hoz? (én úgy tudom igen, de nem akarom, hogy meglepetés érjen)
asimov írta:Ha már vga, akkor ne aprózzuk el... A NVIDIA GeForce GTX 690 VGA "extreme" kiadásaHát biztos nem 2 percig tartott...:
http://prohardver.hu/hir/lego-bol_keszu ... 0_vga.html
Nekem nagyon bejön
bertokattila írta: Ez a videókártya már megvan... A processzor úgyis csak idéglenesen lesz bennne. De akkor ez az alaplap jó ehez a vga-hoz? (én úgy tudom igen, de nem akarom, hogy meglepetés érjen)
asimov írta:Szerintem ennyire nem kell "kiszőrőzni" ezt...Ez a videókártya már megvan... A processzor úgyis csak idéglenesen lesz bennne. De akkor ez az alaplap jó ehez a vga-hoz? (én úgy tudom igen, de nem akarom, hogy meglepetés érjen)
Ha jó áron beszerezhető az a vga, akkor én lecsapnék rá (már csak azért is...) mert az alaplapi vga-hoz képest mindenképpen tisztes sebességnövekedést fog hozni. A következő bővítésnél, majd meg lehet venni a "hozzávaló" alaplapot/cpu-t, miegyebet.
szemilan írta: ...
Inkább az alaplapnak kell támogatnia. Amúgy valamelyest összefügg. Pl.: Én ehhez a procihoz nem vennék ilyen VGA-t.
1. Van benne alapból
2. Nem egy izmos darab, így a VGA hiába jó, a CPU korlátaiba fog ütközni.
...
szemilan írta: ...
Inkább az alaplapnak kell támogatnia. Amúgy valamelyest összefügg. Pl.: Én ehhez a procihoz nem vennék ilyen VGA-t.
1. Van benne alapból
2. Nem egy izmos darab, így a VGA hiába jó, a CPU korlátaiba fog ütközni.
...