RADIOSITE Fórum

• Gong Rádió

#128896  Szerző: jimmer

gong fm vagy gong rádió műsor maradt meg? gyorsan eltelt a két év. bár pl a gyömrőire ha visszakapják, megint kell két évig helyi tartalmat nem? ugyanez igaz bajára is azt hiszem.
 #128891  Szerző: markfelt

elvileg már minden frekvencián ugyanaz szól
 #125023  Szerző: djlacee

dkemeny77 írta:jó nem szóltam :-D :-)
jobb is
 #125010  Szerző: dkemeny77

adminisztrator írta:
dkemeny77 írta:
kukac írta:"a gong jol csinálja,mert tudják hogy a több
zenei stilus lejátszásával tobb a hallgato"
- bahhahaha, ekkora bullshitet régen hallottam már.

lehet h az de nem biztos...ha egy radio csak dancet tszik akkor azt a dance szereto meghallgatja....ha dance meg rnb megy akkor azz elkezdi hallgatni az is aki szereti az rnbt de a dances is megmarad mert kibirja az rnbs meg kibirja a dancet mert van olyan amit szeret ráadasul a mai zenék hasonlitanak dallamra meg szovegre hangszerelésre ezért a stilusok szerintem kicsit keverhetőek....vagy hülyeség?
atyaég.
jó nem szóltam :-D :-)
 #125009  Szerző: markfelt

dkemeny77 írta:
kukac írta:"a gong jol csinálja,mert tudják hogy a több
zenei stilus lejátszásával tobb a hallgato"
- bahhahaha, ekkora bullshitet régen hallottam már.

lehet h az de nem biztos...ha egy radio csak dancet tszik akkor azt a dance szereto meghallgatja....ha dance meg rnb megy akkor azz elkezdi hallgatni az is aki szereti az rnbt de a dances is megmarad mert kibirja az rnbs meg kibirja a dancet mert van olyan amit szeret ráadasul a mai zenék hasonlitanak dallamra meg szovegre hangszerelésre ezért a stilusok szerintem kicsit keverhetőek....vagy hülyeség?
atyaég.
 #125008  Szerző: dkemeny77

asimov írta:Neharagudj meg kedves "dkemeny77", de ezzel a hozzászólásoddal -nyelvtani értelemben- elértél nálam egy tűréshatárt, pedig nem vagyok finnyás fórumozó sem itt, sem máshol.

Pár észrevétel:
- vessző és kötöjel beillesztése a megfelelő helyekre, pld.:
dancet > dance-et
rnb > rnb-t
dances > dance-es

- amúgy ez a több soros hozzászólás jóformán tényleg 1 nagy mondat?? Tagold a mondandódat úgy, hogy több mondatra osztod és mondatokon belűl bátran használj vesszőt is a megfelelő helyeken, mert sokkal olvashatobb és komolyabban vehetőbb is lesz a hozzászólásod:

Én így írtam volna meg ezt a hozzászólást:
"Lehet, hogy az, de nem biztos. Ha egy radio csak dance-et tszik, akkor azt a dance-et szereto meghallgatja....ha dance meg rnb megy, akkor () elkezdi hallgatni az is, aki szereti az rnb-t, de a dance-es is megmarad, mert kibirja azt a pár szamot. Az rnb-s meg kibirja a dance-et, mert van olyan amit szeret, ráadasul a mai zenék hasonlitanak egymasra dallamra, () szovegre és hangszerelésre is, ezért a stilusok szerintem kicsit keverhetőek. Vagy hülyeség?"

Nyugodtan írjál a h helyett hogy-ot is.. Itt elfér, és főleg de satnyuljunk le a fészbukos debilek szintjére. Ez nem az a fórum.
(Az ékezetek hiányát szándékosan nem hozom fel, mert valamikor én is így írtam, oka volt.)
dkemeny77 írta:

köszönöm szépen hogy megírtad, a jövőben igyekszem ehhez tartani magam.Már nem tudtam, hogy miért nem tudok ide beilleszkedni :-) köszönöm!
 #125007  Szerző: asimov

Neharagudj meg kedves "dkemeny77", de ezzel a hozzászólásoddal -nyelvtani értelemben- elértél nálam egy tűréshatárt, pedig nem vagyok finnyás fórumozó sem itt, sem máshol.

Pár észrevétel:
- vessző és kötöjel beillesztése a megfelelő helyekre, pld.:
dancet > dance-et
rnb > rnb-t
dances > dance-es

- amúgy ez a több soros hozzászólás jóformán tényleg 1 nagy mondat?? Tagold a mondandódat úgy, hogy több mondatra osztod és mondatokon belűl bátran használj vesszőt is a megfelelő helyeken, mert sokkal olvashatobb és komolyabban vehetőbb is lesz a hozzászólásod:

Én így írtam volna meg ezt a hozzászólást:
"Lehet, hogy az, de nem biztos. Ha egy radio csak dance-et tszik, akkor azt a dance-et szereto meghallgatja....ha dance meg rnb megy, akkor () elkezdi hallgatni az is, aki szereti az rnb-t, de a dance-es is megmarad, mert kibirja azt a pár szamot. Az rnb-s meg kibirja a dance-et, mert van olyan amit szeret, ráadasul a mai zenék hasonlitanak egymasra dallamra, () szovegre és hangszerelésre is, ezért a stilusok szerintem kicsit keverhetőek. Vagy hülyeség?"

Nyugodtan írjál a h helyett hogy-ot is.. Itt elfér, és főleg de satnyuljunk le a fészbukos debilek szintjére. Ez nem az a fórum.
(Az ékezetek hiányát szándékosan nem hozom fel, mert valamikor én is így írtam, oka volt.)
dkemeny77 írta:
 #125005  Szerző: kukac

Tudja ezt kb. mindenki rajtad kívül...
 #125004  Szerző: dkemeny77

Attila05 írta:Azért ha a Gong kapna egy határozott konkurenciát, felköthetné azt a bizonyos alsót. Kíváncsi vagyok, mi a helyzet mondjuk Baján, ahol ott az Ozone és a helyi rádió is.
sztem a gong körözi az ozone fmet
 #125001  Szerző: Attila05

Azért ha a Gong kapna egy határozott konkurenciát, felköthetné azt a bizonyos alsót. Kíváncsi vagyok, mi a helyzet mondjuk Baján, ahol ott az Ozone és a helyi rádió is.
  • 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 52