Persze, mivel nem nagyon akartak fizetni az ott dolgozóknak, illetve a legtöbbjük már máshol dolgozik - pl. Klamancsek a Budaörs Rádiónál van.
kukac írta:Pont hogy webrádióhoz képest tűnik kevésnek. Egy fm rádió hallgatói főként fm-en hallgatják a műsort és nem a neten. Az a netrádió, amelyik főként sláger kategóriás zenei merítésből játszik (vélhetően a célcsoport legszélesebb rétegét célozza meg a mainstream vonallal), de csak mindösszesen 400 hallgatót tud felmutatni, és nincs mellette valamilyen kiegészítő szolgáltatás (partyszervezés, koncertek, stb.), ott gazdaságilag az egész dolog létjogosultsága kérdőjeleződik meg!Csak akkor felmerül a kérdés (amit te is már felhoztál), hogy minek ez a sok program? Ez alatt a több nyelvű adást, illetve a tv adást értem. Lehetséges lehet hogy ez hoz valami számottevő bevételt az ex. Neo FM-nek? Szerintem nem. Vagy csak én gondolom így?
kukac írta:Szerinted 400 hallgató indokol egy angol és egy spanyol nyelvű adst, tévét, miegymást?felesleges...nem értem minek csinálják de ők az okosak...webrádiohoz képest viszont nem lenne rossz a hallgatottság, bár nekik van nevük az fmből ahhoz kepest nem valami fényes
kukac írta:Osztán milyen hallgatottsági adatokkal büszkélkedhet ez a zseniális kezdeményezés?