RADIOSITE Fórum

• Kossuth Rádió

#125032  Szerző: egon2

Frekivadász:A Szegedi Kossuth Freki cserét én se igazán értem,de szerintem az vezérelhette a Médiatanácsot,hogy ha Budapesti frekvenciát leszámítva az egész országban az egykori Sláger/Neo frekvencián fog szólni a Kossuth,akkor Szegeden is az egykori "Slágeres"frekvencián az FM 90,3Mhzen szóljon!
A Dankónál meghagyták a régi Szegedi frekvenciáját,(FM 93,1Mhz)amelyen 1998 óta szólt a szegedi regionális adó ,előtte pedig mikor még az MRhez tartozott a Danubius,azon sugározták a regionális adást is.(FM 94,9Mhz)
 #125027  Szerző: kukac

Kössz, ezt nem olvastam még, rendesen összeszedték a hvg-s kollégák!
 #125022  Szerző: dkemeny77

kukac írta:@admin: "mondjuk itt és most leszögezném, hogy 1,
azaz egy évre kapta meg az mtva a
frekvenciákat. nincsenek illúzióim, de a
reményhal..."
- én már az árvizfm-es elkommunizálásnál mondtam hogy ezt előbb utóbb le fogják nyúlni, túl nagy volt a csábítás és túl nagy a mohóság.

Részben a témával kapcsolatos ez a cikk, ami szintén a 100.8-as frekvencia sorsát boncolgatja. Szerintem érdekes....

http://mertek.hvg.hu/2013/07/29/kalozradio/
 #125021  Szerző: markfelt

Wolfman írta:Van egy-két probléma ezzel az oldallal.
Ha jól látom, ez az oldal a régi MR Hangtárat is leváltotta, ezzel csak az a probléma, hogy amíg ott vissza lehetett keresni a petőfis számcímeket, itt nem, sőt a Petőfi főoldalának "Most szól" dobozkája sz*rt sem ér, mert ha le is görgetne az ember pl. 12:15-ig, az már komoly meló lenne, ráadásul úgy, hogy félpercenként frissül, még nehezebb.
A másik meg az, hogy ez az oldal kevésbé informatív, mint a régi szájtok. A legjobban ez a Nemzetiségi adások weboldalán érezhető, ott ugyanis minden infó ki volt írva az adott nemzetiségi nyelven is, itt meg semmi. Az is csak magyarul.
mondjuk a szimfonik live 2011 volt a nemzetiségin a legfrissebb tartalom, sok nyelvre lefordítva.
a petőfin a dalcímkiírás meg nyilván változik majd, mert nem te vagy az egyetlen, akinek nem tetszik.
 #125019  Szerző: kukac

@admin: "mondjuk itt és most leszögezném, hogy 1,
azaz egy évre kapta meg az mtva a
frekvenciákat. nincsenek illúzióim, de a
reményhal..."
- én már az árvizfm-es elkommunizálásnál mondtam hogy ezt előbb utóbb le fogják nyúlni, túl nagy volt a csábítás és túl nagy a mohóság.
 #125014  Szerző: Wolfman

Van egy-két probléma ezzel az oldallal.
Ha jól látom, ez az oldal a régi MR Hangtárat is leváltotta, ezzel csak az a probléma, hogy amíg ott vissza lehetett keresni a petőfis számcímeket, itt nem, sőt a Petőfi főoldalának "Most szól" dobozkája sz*rt sem ér, mert ha le is görgetne az ember pl. 12:15-ig, az már komoly meló lenne, ráadásul úgy, hogy félpercenként frissül, még nehezebb.
A másik meg az, hogy ez az oldal kevésbé informatív, mint a régi szájtok. A legjobban ez a Nemzetiségi adások weboldalán érezhető, ott ugyanis minden infó ki volt írva az adott nemzetiségi nyelven is, itt meg semmi. Az is csak magyarul.
 #124798  Szerző: frekivadasz

... és hagyják helyben. A szegedi frekvenciacserét nem teljesen értem, a 90.3-nak kisebb a lefedettsége, mint a 101.9-nek, leginkább a Classhoz (94.9) hasonlít. Hacsak teljesítményt nem emelnek, minimum 4-5-szörösére.
 #124792  Szerző: Wolfman

adminisztrator írta:mondjuk itt és most leszögezném, hogy 1, azaz egy évre kapta meg az mtva a frekvenciákat. nincsenek illúzióim, de a reményhal...
Pontosabban 1 év múlva vizsgálják felül.
 #124790  Szerző: noartist

adminisztrator írta:mondjuk itt és most leszögezném, hogy 1, azaz egy évre kapta meg az mtva a frekvenciákat. nincsenek illúzióim, de a reményhal...
na,ennek mi értelme..?kérek valakit,aki megmagyarázza,én megyek,teszek fel kamillateát.
borogatnom kell magam mostmár.
  • 1
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 167