dkemeny77 írta:teljesen mindegy, oltári baromságokat írsz és próbálsz beadni olyanoknak, akiknek kicsit több fingjuk van erről az egészről, ahelyett, hogy olvasnál és tanulnál valamit.adminisztrator írta:atyaúristen, sírokReggel volt még
dkemeny77 írta:teljesen mindegy, oltári baromságokat írsz és próbálsz beadni olyanoknak, akiknek kicsit több fingjuk van erről az egészről, ahelyett, hogy olvasnál és tanulnál valamit.adminisztrator írta:atyaúristen, sírokReggel volt még
adminisztrator írta:atyaúristen, sírokReggel volt még
kukac írta:Ezt te direkt csinalod, vagy veletlenul?Rosszul fogalmaztam el magam
kukac írta:Nyáron jártam arrafelé, hallgattam egy vasárnap délután, ment valami Retro műsor, amiben hárman beszéltek egyszerre, hallhatóan jól szórakoztatták egymást, és valami döbbenetesen szar italodiszko zene szólt cirka 16perces változatban az első ütemtől az utolsóig. Nem hittem a fülemnek, hogy ilyet még adásba engednek valahol.Igen, nagyon látszik, hogy ily módon töltik ki ZENÉVEL az időt
mihalylovics írta:ryan írta:Hallgatja ezt valaki? Mi megy rajt?M7-esen, Balaton felé menet mindig ezt hallgatom, szerintem nem olyan rossz. "94.5 % hamisítatlan sláger és 5.5 % helyi információ".
ryan írta:Hallgatja ezt valaki? Mi megy rajt?M7-esen, Balaton felé menet mindig ezt hallgatom, szerintem nem olyan rossz. "94.5 % hamisítatlan sláger és 5.5 % helyi információ".
ryan írta:Hallgatja ezt valaki? Mi megy rajt?Sok zene...