RADIOSITE Fórum

• RiseFM - Balaton - 98.9 MHz

#12551  Szerző: Flash

Most épp Fedde Le Grand mix megy.
 #12546  Szerző: mlaszlo

Továbbra is fennáll a hiba, de érdekes, mert mindig óra 20 és 50 után nem sokkal jön elő néhány percre
 #12541  Szerző: mlaszlo

Most hosszabb ideig jól szólt a 88.1, már azt hittem, hogy megjavult, de az előző szám vége felé megint rossz lett a minőség :(
 #12539  Szerző: RXon

Még par ilyen baki Pesten is,és teljesen nevetségessé teszik magukat.
 #12533  Szerző: Flash

Engem meg az előbb említett dolog bosszant. A sweeperekben egyfolytában azt hangozatatják, hogy "kérj dalt", stb, mert kívánságműsor van. Ehhez képest a komolytalan, szánalmas, senkit sem érdeklő témákról folyik a chatelés liveban egy fórumon. Vagy ennyire féltik még mindig a nyamvadt zenéiket, hogy nehogy rájöjjön más rádió, hogy miket tolnak, és - hogy őket idézzem - lenyúlja a zenéiket?
 #12531  Szerző: Flash

Most meg kívánságműsornak kéne lennie, ehhez képest szét van barmolva az adás bulvártémákkal ismét.

Meg az is jó, hogy a 88.1-en még mindig a 989 végű sms számot használják. Jó lenne egy 881 végűt is csinálni.
 #12525  Szerző: Galaxy

mlaszlo írta:Kb. 11 óra óta helyreállt a 88,1 a műsor tekintetében, viszont most a hangminőséggel van gond. Hol jó minőségű, hol pedig egy rosszul tömörített mono mp3 minőségével megy. :?
pont ezt akartam írni az előbb, amikoris bekapcsoltam a rádiót, és sikítófrászt kaptam, hogy mi a fene van... rájöttem hogy a hiba nem az én készülékemben van, szóval valami gebasz van megint :x
 #12523  Szerző: mlaszlo

Kb. 11 óra óta helyreállt a 88,1 a műsor tekintetében, viszont most a hangminőséggel van gond. Hol jó minőségű, hol pedig egy rosszul tömörített mono mp3 minőségével megy. :?
 #12518  Szerző: RXon

Ez mar eddig is komédia szamba ment,de mar kezd tragikomédiava valni.
 #12517  Szerző: zenefalo

Úgy vettem észre,hogy a 88.1-en forgó dalokban egyre többször ugrás van.Valami gagyi átjátszóról szól :P
  • 1
  • 397
  • 398
  • 399
  • 400
  • 401
  • 470