RADIOSITE Fórum

• One

#125214  Szerző: szemilan

A megfogalmazás nem a legjobb, de Beck György kíván kellemes ünnepeket.
És kaptam internetet is karácsonyra. 500 MB-ot Jan. 2-ig. (dec 19-től)
 #125213  Szerző: markfelt

Zsolt írta:Egy élettelen fogalom (mobiltelefon szolgáltatás) minek kíván nekem kellemes ünnepeket?!
a telekom engem még névnapomon is felköszönt. utálom a névnapokat.
 #125212  Szerző: Zsolt

Egy élettelen fogalom (mobiltelefon szolgáltatás) minek kíván nekem kellemes ünnepeket?!
 #125211  Szerző: Nickman

dkemeny77 írta: A Tmobile nem is küldött....:D
De igen, én már 18-án megkaptam.

"Kedves Ügyfelünk! Ezúton is köszönjük, hogy megtisztelt bizalmával és szolgáltatásainkat választotta. Színes élményekben gazdag ünnepeket kívánunk! Telekom"
 #125210  Szerző: mimi

netegezzzz
 #125208  Szerző: noartist

Kép
 #125207  Szerző: dkemeny77

noartist írta:Nagyon korrekt SMS-t kaptak a Vodások,a személyes hangvétel nagyon szép gesztus volt Piroséktól.
Csak nem 16-án kellett volna kiküldeni,de annyi gond legyen. :)
A Tmobile nem is küldött....:D
 #125206  Szerző: noartist

Nagyon korrekt SMS-t kaptak a Vodások,a személyes hangvétel nagyon szép gesztus volt Piroséktól.
Csak nem 16-án kellett volna kiküldeni,de annyi gond legyen. :)
 #124864  Szerző: noartist

LazlowHUN írta:
szemilan írta:Ha jól emlékszek a pályázatban 3, vagy 4 év van kikötve, az országos lefedettség eléréséhez.
Úgy tudom "4G ready" a hálózatuk, amely SingleRAN eszközökből áll már, szóval csak frekvencia kérdése (esetleg a felhordó hálózaté). Szóval elvben lehetséges a sokkal rövidebb idő alatti országos lefedettség is.
Kicsit érdekes kérdés,de hogy lehet valaki tesztelő egy szolgáltatónál?Ha jól emlékszem,a Telekomnál anno volt ilyesmi.
 #124855  Szerző: LazlowHUN

szemilan írta:Ha jól emlékszek a pályázatban 3, vagy 4 év van kikötve, az országos lefedettség eléréséhez.
Úgy tudom "4G ready" a hálózatuk, amely SingleRAN eszközökből áll már, szóval csak frekvencia kérdése (esetleg a felhordó hálózaté). Szóval elvben lehetséges a sokkal rövidebb idő alatti országos lefedettség is.
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 29