kukac írta:
- kb az egészből. Ha a fost a szarhoz viszonyitom, akkor most melyik a jobb? Melyik a mértékadó neked, a fos vagy a szar? Nezegesd a grafikonjaidat ha ez neked kielégülést okoz (ez neked váljék egészségedre), de referenciaként azért nem túl elegáns emlegetni...
Ezek szerint rettentően bénán fogalmazok. Ígérem adok magamnak egy pofont ezért.
Sehol sem állítottam hogy a műsor maga jó, vagy azt, hogy magvas gondolatokat tartalmaz, netán értéket képvisel. Lehetne sokkal jobb. Sőt lehetne helyette egy magasabb színvonalat képviselő ismeretterjesztő műsort is adni, csak azt pont 700ezer emberrel kevesebb nézné.
A f.. és a sz.r közül pedig egyértelműen a sz.r a jobb.

Tudod, az van, hogy a Magyar embernek erre van igénye (márpedig erre van, hiszen ezek a műsorok nézettek, legalábbis a hülye AGB Nielsen ezt kamuzza). Egyszerűen a tényeket közöltem.
Hogy nem túl elegáns módon megemlítettem, hogy egyes közvélemény kutató cégek szerint a műsor végülis nézett, ezért elnézést kérek.
Részemről a téma itt lezárva. Az RTL topikban, vagy privátban szívesen folytatom, ha gondolod. (Nyilván nem gondolod)