RADIOSITE Fórum

• Informatika

#125348  Szerző: vnorbi

Igen, alaplapi hangkártya...
A kavaró benne az, hogy tv hangja még mindig jó. De a többi sistereg, még akkor is sistereg, ha a mappák között lapozgatok.
Ubuntu alatt is ez volt, úgyhogy nem vírus hiba szerintem sem.
Ünnepek után, nézek valami új hangkártyát.
Reméltem, hogy megúszom..
 #125346  Szerző: LuciFerko

Ez HW hiba. Alaplapi hangkártya?
 #125344  Szerző: dkemeny77

frekivadasz írta:De ha egyszer egy független oprendszerrel is ugyanez volt a hiba, akkor erős a gyanú, hogy HW para lesz.
Igen...
 #125333  Szerző: frekivadasz

De ha egyszer egy független oprendszerrel is ugyanez volt a hiba, akkor erős a gyanú, hogy HW para lesz.
 #125330  Szerző: dkemeny77

vnorbi írta:Sziasztok!
Ez az a kábel!
Ezt használom: WinFast PVR Tv még mindig tökéletesen szól. De ha a programba behuzok zenét, filmet, akkor megint a sistergés jön...
Amit még észrevettem, hogyha hangosabbra van állítva a hang, akkor hallom az egérgörgőnek a hangját... Eddig ez sem volt.
Röhögni fogsz, nekem az egérzőrgő a mikrofont szokta beszavarni nagyon, amikor rá rakom az 1 Mic Boostot. Amikor megnyitod azt a programot amivel le szeretnéd játszani a zenét, ott alul nem jelenik meg egy kis zöld ikon? Nekem az olyankor szokott előjönni amikor nincs jol beállítva a Mixxx, és kérdezi hogy a Polarbitre vagy a Realtekre küldje rá. Szoval szerintem meg lehet a gond. Leirom mit probálj meg megcsinálni. Menj be a kereséshez, ott katt a program kereséséhez. Ird be hogy "hang". Megkeresi majd a hangerőszabályzó nevű progit. Azt húzd ki az asztalra. Nyisd meg. Fennt (a hangerőszab.-on) lesze egy olyan hogy beállítások vagy tulajdonságok. Erre Katt. Elvileg megjelenik egy ablak, amiben benne lesz egy kinyitható kis fül. Azt nyisd le, elvileg ha egy hangkártyád van akkor csak 1 eszköznek kell ott lenni. Ha több van akkor állitsd át egy másikra, lehet arra küldi a hangot, és a gépet nem azt küldi ki outra. Ha ez meg van akkor látsz még mindig azon az ablakon egy kis ablakot, ahol lesznek ilyenek hogy TV vevő, meg Vonalbemenet, meg Sub meg miegymás. Azokbol érdemes bepipálni mindet. Ezután Ok-old le. Elvileg a hangeroszabalyzo ujraindul, és lesz egy csomo sávod, amin a hangot tudod szabályozni. Azokon próbáld meg feltolni az összeset egy picit, hogy legyen rajta hang. Ezután ismét probáld ki a programot....epvileg mennie kell. Röviden ennyi :-D
 #125327  Szerző: vnorbi

Sziasztok!
Ez az a kábel!
Ezt használom: WinFast PVR Tv még mindig tökéletesen szól. De ha a programba behuzok zenét, filmet, akkor megint a sistergés jön...
Amit még észrevettem, hogyha hangosabbra van állítva a hang, akkor hallom az egérgörgőnek a hangját... Eddig ez sem volt.
 #125324  Szerző: asimov

Szerintem ilyen:
Kép
dkemeny77 írta:
mimi írta:réz
Azt gondoltam de Jack vagy esetleg ARC és honnan hova van kötve?
 #125322  Szerző: dkemeny77

Azt gondoltam de Jack vagy esetleg ARC és honnan hova van kötve?
 #125321  Szerző: asimov

Valószínűleg analóg kábel az. (Az audio CD-s korszakban a CDROM-okat volt szokás ilyennel lekötni a hangkártyára.)
-------
:D
 #125319  Szerző: mimi

réz
  • 1
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • 330