RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#125409  Szerző: Csongii

bertokattila írta:
asr27 írta:Nézzünk picit körbe: Pop zenére ott van a Class, Petőfi, Juventus (hogy csak a nagyobbakat mondjam)!
Tehát szerintem is inkább a Dance irányzatba kellene elmenni, mivel abból erős hiány van mind a fővárosi, mind az országos viszonylatban!
Ja és bízom benne, hogy ha lejár az indulástól számított két év, akkor jelentősen mérséklitek a szöveg arányt, mert ez így borzasztó.
Szerintem dance elég éjjel, nappal sok olyan ember hallgatja a rádiót(köztük én), aki nem igazán rajong a tuc-tuc- ért.
Krisz83 szerintem inkább az sms-eket kell figyelni, hiszen nem ennek a fórumnak a tagjainak van a rádió, hanem a nagyérdeműnek.
Mondjuk nálunk részben így volt megoldva. Nappal sok pop és régebbi zene is ment, este-éjjel pedig az ütősebbek, kevés régi zenével.
Mondjuk a Music FM más. De ez az ő dolguk. :)
 #125408  Szerző: Dani

asr27 írta:
bertokattila írta:
asr27 írta:Nézzünk picit körbe: Pop zenére ott van a Class, Petőfi, Juventus (hogy csak a nagyobbakat mondjam)!
Tehát szerintem is inkább a Dance irányzatba kellene elmenni, mivel abból erős hiány van mind a fővárosi, mind az országos viszonylatban!
Ja és bízom benne, hogy ha lejár az indulástól számított két év, akkor jelentősen mérséklitek a szöveg arányt, mert ez így borzasztó.
Szerintem dance elég éjjel, nappal sok olyan ember hallgatja a rádiót(köztük én), aki nem igazán rajong a tuc-tuc- ért.
Krisz83 szerintem inkább az sms-eket kell figyelni, hiszen nem ennek a 10 fórumnak a tagjainak van a rádió, hanem a nagy népnek.
Ok akkor hallgass mást! Ha nem szereted a Dance zenét, akkor számodra elég bő a rádió választék, nem kötelező ezt hallgatnod! :x :ayfkm: Nehogy már a te hülyeséged miatt itt is a csicska pop menjen!
Én is a Dance/House mellett szavazok!
 #125407  Szerző: asr27

bertokattila írta:
Krisz83 szerintem inkább az sms-eket kell figyelni, hiszen nem ennek a 10 fórumnak a tagjainak van a rádió, hanem a nagy népnek.
Ok akkor hallgass mást! Ha nem szereted a Dance zenét, akkor számodra elég bő a rádió választék, nem kötelező ezt hallgatnod! :x :ayfkm: Nehogy már a te hülyeséged miatt itt is a csicska pop menjen!
 #125406  Szerző: bertokattila

Krisz83 szerintem inkább az sms-eket kell figyelni, hiszen nem ennek a fórumnak a tagjainak van a rádió, hanem a nagyérdeműnek.
 #125405  Szerző: Csongii

krisz83 írta:Ha kevés a dance az a baj, ha sok az. Ha kevés a karácsonyi dal az a baj, ha sok, akkor meg az.
Ha alkalmazkodni próbál a zenei kínálat, akkor meg jönnek az eszetlen kommentek, hogy ez legyen meg az legyen, meg biztos sok a negatív komment és sms. Jelnezem, hogy nem sok. Sőt.
De tudom... A fórum trolloknak képtelenség eleget tenni, ezt lassan meg kellene tanulnom. (Akinek nrm inge...)
Én vagyok a hülye, hogy a mai napig ide járok, és itt, vagy privátban válaszolok a kérdésekre.
Szerintem nincs ezzel gond, hogy idejársz, sőt..
Mint 3 évnyi tapasztalattal rendelkező kolléga, azt mondom, hogy nem kell foglalkozni az összes emberrel és mindent felvenni. Hallgasd meg és olvasd el mit írnak, amit hasznosnak találsz és van értelme, azt alkalmazd, a többi pedig.... :)
 #125402  Szerző: Dani

krisz83 írta:Ha kevés a dance az a baj, ha sok az. Ha kevés a karácsonyi dal az a baj, ha sok, akkor meg az.
Ha alkalmazkodni próbál a zenei kínálat, akkor meg jönnek az eszetlen kommentek, hogy ez legyen meg az legyen, meg biztos sok a negatív komment és sms. Jelnezem, hogy nem sok. Sőt.
De tudom... A fórum trolloknak képtelenség eleget tenni, ezt lassan meg kellene tanulnom. (Akinek nrm inge...)
Én vagyok a hülye, hogy a mai napig ide járok, és itt, vagy privátban válaszolok a kérdésekre.
Szerintem nagyon helyes, hogy idejársz, szimpatikus, hogy végre van egy rádió, amelyik a hallgatók igényeit igyekszik figyelembe venni, és nem a saját feje után megy, ahogyan azt bizonyos egyéb kereskedelmi csatornák teszik.
 #125401  Szerző: asr27

Nézzünk picit körbe: Pop zenére ott van a Class, Petőfi, Juventus (hogy csak a nagyobbakat mondjam)!
 #125399  Szerző: krisz83

Ha kevés a dance az a baj, ha sok az. Ha kevés a karácsonyi dal az a baj, ha sok, akkor meg az.
 #125397  Szerző: Dani

dkemeny77 írta:
noartist írta:Kevesebb idiótát!
peace.
Kit értesz ezalatt?
Gondolom vagy az Önindító vagy a Délutáni Road show műsorvezetőit értheti alatta. De ez persze csak tipp a részemről, szerintem kellenek a szórakoztató műsorok, sokkal inkább mint a let's go például...
 #125393  Szerző: dkemeny77

noartist írta:Kevesebb idiótát!
peace.
Kit értesz ezalatt?
  • 1
  • 345
  • 346
  • 347
  • 348
  • 349
  • 565