djlacee írta:Egy Pump Weekend (Pump Session Radio Show) nevű műsor megy, DJ Splash -el, és a megfelelő állomáshanggalNagyon jó,mintha valaki olyat ültettek volna ma a pultok mögé,aki konyít is a zenékhez.

djlacee írta:Egy Pump Weekend (Pump Session Radio Show) nevű műsor megy, DJ Splash -el, és a megfelelő állomáshanggalNagyon jó,mintha valaki olyat ültettek volna ma a pultok mögé,aki konyít is a zenékhez.
noartist írta:Na ezaz...a fenttartó a lényeg szerintem nem a program...whoisthere írta:Igen, engem például érdekelne, hogy miért megy egy tök ellentéte nevű adó a Rise engedélyével, és miért Rise néven kapott plusz öt évet, miközben Stereo néven van az adás.Amikor annak idején beadták a pályázatot,még egyben volt az adó,és a Füleky Rádió kft RiseFM néven adta be a pályázatot.
whoisthere írta:Igen, engem például érdekelne, hogy miért megy egy tök ellentéte nevű adó a Rise engedélyével, és miért Rise néven kapott plusz öt évet, miközben Stereo néven van az adás.Amikor annak idején beadták a pályázatot,még egyben volt az adó,és a Füleky Rádió kft RiseFM néven adta be a pályázatot.
asr27 írta:ADMIN válaszára vagyok kíváncsi, amatőrök kérem ne írjanak ide butaságokat! Köszönöm.felejtsd el, amit írtam, rosszul fogalmaztam.
asr27 írta:ADMIN válaszára vagyok kíváncsi, amatőrök kérem ne írjanak ide butaságokat! Köszönöm.Ti is ezt írtátok....
whoisthere írta:Igen, engem például érdekelne, hogy miért megy egy tök ellentéte nevű adó a Rise engedélyével, és miért Rise néven kapott plusz öt évet, miközben Stereo néven van az adás.Nagy baromság, de lehet hogy így van...