RADIOSITE Fórum

• Gold FM - Eger, Tatabánya

#12647  Szerző: Obladioblada

Zolika írta:Persze oké, ne jöjjön létre az Advertum üzlet, de a 3,1 milliárd is kerüljön vissza amit az Orbán-kormány elcsalt. :!: :!: :!:
Ne politizáljunk. Ez nem az a topic. És még csak nem is igaz amit írtál. A klubok csalták el, meg a liga, nem a politikusok. Igen. Nagyon hiányzik az a pénz most valahonnan. De mint már írtuk ezt nem az advertum fogja visszafizetni (jelen szerződés esetén, ami egyelőre úgy néz ki nem is úgy lesz), hanem maga a liga. Az advertum mindezt csak megelőlegezi, úgy hogy neki ezt a bankok előlegezik meg, amire az állam ad garanciát. (Hagyjuk most az állítólagos 200 millát utánpótlásra, mert az se úgy lesz.) Így ebben a formában ezt maga a liga is visszafizethetné közvetlenül, csak akkor nem kapnának (nem politizálunk) ajándékba médiabirodalmat azok, akik most hatalomban vannak. Ennyi. Nem megyek ebbe bele még egyszer. Lehet más véleményed, örülünk neki, de sajnos amit írsz, az vagy hiányos, vagy nem felel meg a tényeknek. És ez innentől már nem vélemény, hanem félrevezetés.
 #12646  Szerző: Obladioblada

Mióta van páros műsorvezetés Miskolcon délután (14-18)? Véletlenül kaptam ma el. Azt sem tudom kik beszéltek.
 #12618  Szerző: Zolika

VidámSrác írta:
Zolika írta:És miről szeretnél velem vitázni, kedves VidámSrác? nem venném a lelkemre ha elvenném a vidámságod, jókedved. :)
nem tudom, valamiről. mondjuk egy most megtalált, tavaly decemberi, nagyon rágós, szinte elrághatatlan gumicsonton. amúgy mindig vidám vagyok. :lol:
De hisz korábban is erről vitáztunk.
Tudod, amiről te sem tudsz már újat írni, és bevallom, én sem.

Persze oké, ne jöjjön létre az Advertum üzlet, de a 3,1 milliárd is kerüljön vissza amit az Orbán-kormány elcsalt. :!: :!: :!:
Ez lenne a legjobb. Mindenki boldog lenne itt. Főleg én. :D :D :D
Csak látnám már azt a fizetést...
Aminek a hiánya a jelek szerint csak és kizárólag engem zavar. :( :( :(
 #12614  Szerző: VidámSrác

Zolika írta:És miről szeretnél velem vitázni, kedves VidámSrác? nem venném a lelkemre ha elvenném a vidámságod, jókedved. :)
nem tudom, valamiről. mondjuk egy most megtalált, tavaly decemberi, nagyon rágós, szinte elrághatatlan gumicsonton. amúgy mindig vidám vagyok. :lol:
 #12569  Szerző: Obladioblada

Zolika írta:Zolika nem lát semmilyen új információt, történést. Pláne olyat nem, ami megváltoztatta volna a korábban leírt véleményeit. ;)
Kár. :lol:
 #12566  Szerző: Zolika

VidámSrác írta:
systhema írta:a Fővárosi Ítélőtábla 2009. február 11-re (jövőhét szerda) tűzte ki.

Nem tudom mit várnak a bíróságtól, szerintem elég egyértelmű a helyzet, hogy ki miben hunyó, viszont azt is tudom, hogy a magyar bíróságok gyorsaságát és a lehetséges "546357 db" jogorvoslati lehetőséget figyelembe véve sajnos a Gold Fm itt Miskolcon és a másik két városban is vígan el lesz még egy darabig, mert Abszurdisztánban mindent lehet.
sajnos valószínű. kérdésem már csak az, hogy az ítélőtábla mennyire húzza el ezt az ügyet. lehet-e gyors ítélet szerdán? vagy három-négy hónapra elnapolják? nagyon kíváncsi vagyok :lol:

jah, vajon Zolika mit szól az elmúlt napok történéseihez? valaki elüldözte volna innen? olyan jót vitáznék most vele :D :D
Zolika nem lát semmilyen új információt, történést. Pláne olyat nem, ami megváltoztatta volna a korábban leírt véleményeit. ;)

A rádió minőségéről terveztem és ígértem, hogy szintén leírom a véleményem, ám amint látom a kutyát sem érdekli, itt az olyan hozzászólás, ami nem csak a negatívumokat venné észre. Tehát egyelőre hallgatok, és olvaslak titeket.

És miről szeretnél velem vitázni, kedves VidámSrác? nem venném a lelkemre ha elvenném a vidámságod, jókedved. :)
 #12565  Szerző: Obladioblada

mjoel írta:
Obladioblada írta:hogy volt egyszer egy Gold Fm. :lol:
Van, volt, és lessz még, azt nem tudom meddig de remélem eljön az igazság pillanata és mint ahogyan az a mesében is szokott lenni mindenki elnyeri méltó büntetését. De a helyzet akkor is változatlan marad Miskolcnak nem lessz helyi rádiója mert ugye a többi hálóztaban müködik a kisköziket meg inkább nem említeném mert ugye azok másról szólnak:)
Akkor is a remény hal meg utoljára. Lesz Miskolcnak rádiója, csak nem holnap és nem holnapután, de lesz. Saját, helyi, kereskedelmi, nem hálózatos. :D Szeretném ezt hinni. Majdnem mindegy ki fogja csinálni, csak csinálja. Igény lenne rá, és szerintem munkaerőt is találni. (A kisközök nem számítanak ebbe bele nálam sem.)
 #12555  Szerző: mjoel

Obladioblada írta:hogy volt egyszer egy Gold Fm. :lol:
Van, volt, és lessz még, azt nem tudom meddig de remélem eljön az igazság pillanata és mint ahogyan az a mesében is szokott lenni mindenki elnyeri méltó büntetését. De a helyzet akkor is változatlan marad Miskolcnak nem lessz helyi rádiója mert ugye a többi hálóztaban müködik a kisköziket meg inkább nem említeném mert ugye azok másról szólnak:)
 #12554  Szerző: VidámSrác

systhema írta:a Fővárosi Ítélőtábla 2009. február 11-re (jövőhét szerda) tűzte ki.

Nem tudom mit várnak a bíróságtól, szerintem elég egyértelmű a helyzet, hogy ki miben hunyó, viszont azt is tudom, hogy a magyar bíróságok gyorsaságát és a lehetséges "546357 db" jogorvoslati lehetőséget figyelembe véve sajnos a Gold Fm itt Miskolcon és a másik két városban is vígan el lesz még egy darabig, mert Abszurdisztánban mindent lehet.
sajnos valószínű. kérdésem már csak az, hogy az ítélőtábla mennyire húzza el ezt az ügyet. lehet-e gyors ítélet szerdán? vagy három-négy hónapra elnapolják? nagyon kíváncsi vagyok :lol:

jah, vajon Zolika mit szól az elmúlt napok történéseihez? valaki elüldözte volna innen? olyan jót vitáznék most vele :D :D
 #12553  Szerző: VidámSrác

nyikolaj írta:Amugy miért pont Ny.h-át spécézte ki a birodalom kiépitéséhez Szerencsekerék Viktor?Talán köze van Tirpákiához?A helyi VTV-be pedig az összes haverját berakta.(Gajdost,Horváth Évit)Fura. :|
ez kb. olyan kérdés, minthogy "miért van Bochkor Gábor a slágeren" vagy mint "Máté Kriszta miért pont a tv2-nél van?" hát azért mert annak idején megtalálták egymást. ő és az advertum. fontos dolog, hogy a vtv nyíregyháza az advertum saját tévéje, a nyíregyházi városi televízió pedig egy másik csatorna.
Johnny írta:(...) bevallom őszintén megirtam az ORTTnek is, kicsit jobban nyissák már ki a szemüket, mert játszanak a nagy bölcs testülettel a nyirségi fiúk.
látnak ők világosan. én továbbra is azon a véleményen vagyok, hogy a médiahatóság azon van, hogy ezek mihamarabb eltakarodjanak az éterből. persze lehet, hogy mindez csak álca a korábbiakban itt felhozott érvek szerint, de reméljük a legjobbakat :D :D (most kicsit megint olyan érzésem van, hogy az advertum nagyon közel került a milliárdokhoz, ennek reményében igencsak merészen játszottak, de eltaktikázták magukat és ez most a vesztüket okozza. nagyon kíváncsi vagyok, hogy a napokban mi várható advertum / gold fm ügyben.)
Johnny írta:Én egyébként azt a tökölést sem értem hogy pl. ha nem fizeted ki a gázt akkor kikapcsolják...biroságozhatsz te nyugodtan, ha igazad van akkor visszakapcsolják. Most is ezt kéne, kikapcsolni, addig se szennyezzen, aztán ha nekik van igazuk(ami valljuk be a lefizethető biroságok miatt elképzelhető) akkor visszakapcsolják.
ezt én sem értem, de biztosan a törvényi szabályozás miatt alakulhatott így. azért remélem, hogy a végkifejleten ez nem változtat.

egyébként pedig felkerült az ortt honlapjára az utolsó januári ülésnap jegyzőkönyve, én meglepődve tapasztaltam, hogy korántsem olyan élvezetes olvasmány, mint az eddigiek, az azonban kiderült, hogy volt ilyen napirend, hogy: "Kiegészítés az 1055/2008. számú előterjesztéshez: a 2007. évi CLIV. törvény alapján pályáztatási "moratórium" alá került, az Rttv. 102. § (5) bekezdés hatálya alá eső "talált" és a 41. § hatálya alá tartozó helyi és körzeti rádiós műsorszolgáltatási jogosultságok pályáztatási eljárása - az MTC Jonatán Kft. jogosultságait érintő azonnali szerződésfelmondás kapcsán fennálló helyzetről." ez nálam azt jelenti, hogy az ortt legszívesebben újrapályáztatná a gold fm (valamelyik / mindegyik) frekiét, de ezt valamiért(?) nem tudja. ezt a napirendet akkor elnapolták, de azóta lehet, hogy tárgyalták már...
Johnny írta:Meg az is milyen már hogy az ORTT és az MHH is elküldte őket a picsába...ezek meg csak pattognak. És wazze egyszerűen nem lehet bezárni, pedig már a hatóségok is azt akarják.
Ezek még Brusszelig is elviszik az ügyet.
nem, odáig én viszem el az ügyet :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • 1
  • 158
  • 159
  • 160
  • 161
  • 162
  • 222