RADIOSITE Fórum

• OZONE FM

#125606  Szerző: FLaci81

asr27 írta:
Dawe1797 írta:Remélem nyárig Budapesten is kapnak frekvenciát. Nekem már sokkal jobban tetszik, mint a Music FM. :)
NEM KELL PESTRE Rádió 1 klón!!!! :x
Olyan Ozone FM kell, mint amikor elindultak: Zene a maximumon és Maximum dance szlogenes időszakokban nagyon ott volt ez a rádió! :)
 #125600  Szerző: mlaszlo

asr27 írta: Minek? Ott a Music FM, Class FM ! Bőven sok mai popsláger megy rajtuk, hát ha még az ozone is szerezne magának frekit, pop rádióból állna ki az egész budapesti kereskedelmi rádiózás... :x
Face kell, vagy Stereo (Rise) !
A Music FM szerintem nem sokat ér, aki hallgatja az is csak kényszerből teszi, mert nincs más. Össze-vissza adnak mindenféle zenét, amit a karácsonyi zenei válogatással is műveltek valami szörnyű volt. A Class FM-en is megy sokszor minden, rengeteg magyar számmal, de eleve nem is kimondottan az a célcsoportja, ami pl. az Ozone FM-nek.
Igenis nagyon hiányzik a fővárosi éterből egy Rádió1 stílusú rádió.
 #125599  Szerző: markfelt

búék neked is!
 #125598  Szerző: asr27

Ne igyál többet! ;) BUÉK!
 #125597  Szerző: markfelt

asr27 írta: Face kell, vagy Stereo (Rise) !
meg a szádba egy cumi.
 #125596  Szerző: mihalylovics

Csongii írta:Szerintem borítékolható, hogy lesz. :csukottszem:
95,3%? :D
 #125594  Szerző: Csongii

Szerintem borítékolható, hogy lesz. :csukottszem:
 #125593  Szerző: asr27

adminisztrator írta:
asr27 írta:
Dawe1797 írta:Remélem nyárig Budapesten is kapnak frekvenciát. Nekem már sokkal jobban tetszik, mint a Music FM. :)
NEM KELL PESTRE Rádió 1 klón!!!! :x
de, kell.
Minek? Ott a Music FM, Class FM ! Bőven sok mai popsláger megy rajtuk, hát ha még az ozone is szerezne magának frekit, pop rádióból állna ki az egész budapesti kereskedelmi rádiózás... :x
Face kell, vagy Stereo (Rise) !
 #125591  Szerző: kukac

Tudhato, milyenek a hallgatottsagi adatok? Fokent 18-39 erdekel.
  • 1
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 108