RADIOSITE Fórum

• Dankó Rádió

#125657  Szerző: Zsolt

djlacee írta:Én kérek elnézést, azt hittem az a lényeg, hogy az állami rádió megpróbáljon minden hallgatói igényt kielégíteni...
Szerintem meg a kereskedelmi rádiók célja legyen a hallgatói igények kritika nélküli kiszolgálása.
Az államinak fontosabb feladata az értékteremtés és a kultúra közvetítése, mint a flancos hallgatottsági mutatók.
Más szóval, továbbra sem értem, hogy a közrádiónak miért kéne primitív zene igényeket kielégítenie, csak mert sok parasztnak az tetszik.
 #125656  Szerző: kukac

Olyan pedig egyebkent sincs, hogy egy tartalomszolgaltato minden letezo igenyt maradektalanul ki tudjon elegiteni, anelkul hogy valakik erdeke ne serulne altala. Nem gondoltam hogy ezt pont egy radios (felig-meddig) szakportalon kell fejtegetnem.
 #125655  Szerző: kukac

A kommentedre azert kerdeztem ra, mert ketfele mogottes okot sejtettem: vagy provokativ cellal, vagy atgondolatlansagbol adodoan irtad le ezt.
Valoban azt gondolod hogy az adofizetoi penzek arra vannak, hogy abbol minden szemetet tetszolegesen finanszirozzunk, anelkul hogy sulyoznank az ertek, a kultúra, az igenyes tartalmak iranyba? Mert ha igen, akkor nincs tobb kerdesem.
 #125654  Szerző: Wolfman

Az ilyen (főként állami) rétegzenei adóknak megfelelő lenne a DAB+ (mulatós zene ide vagy oda). Ha nem lenne tetszhalott állapotban.
 #125653  Szerző: djlacee

Én kérek elnézést, azt hittem az a lényeg, hogy az állami rádió megpróbáljon minden hallgatói igényt kielégíteni...
 #125652  Szerző: mimi

djlacee írta:De miért lenne gond, ha mulatós is menne a Dankón? Lehet hogy mérhető lenne a hallgatottsága?
rózsaszín kertitörpét is adhatna az állam minden udvarba, mert van, akinek az tetszik
 #125650  Szerző: kukac

djlacee
Re: Dankó Rádió
3 perccel ezelőtt
kukac írta:
Ezt most valami koltoi kerdes?
 #125649  Szerző: djlacee

kukac írta:Ezt most valami koltoi kerdes?
:question:
 #125647  Szerző: djlacee

De miért lenne gond, ha mulatós is menne a Dankón? Lehet hogy mérhető lenne a hallgatottsága?
  • 1
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 81