RADIOSITE Fórum

• Dankó Rádió

#125767  Szerző: kukac

Gyurii írta:Gyulan PTY: NEWS
hamarosan átírják "Culture"-ra...
 #125765  Szerző: csokie

Dankónak el tudnék képzelni egy ilyen rádiót mától: http://tunein.com/radio/Vinyl-107-1071-s8291/
Bevegyítve 50%-ban LGT, Kovács Kati stb számokkal. És szent lenne a béke! 1950-1979-ig bezárólag annyi zeném van hogy egy hónapig nem lenne ismétlés sem.

Szép álom...
 #125761  Szerző: kukac

Gyurii írta:Gyulan PTY: NEWS
hopp, átléptem..
 #125759  Szerző: Gyurii

Gyulan PTY: NEWS
 #125755  Szerző: LuciFerko

kukac írta:gyulán is "dübörög" a dankó (pontosabban: "csendül a nóta, száll a muzsika!") a szokásos kb. 0dB-s mpx teljesítménnyel, processzálatlanul.

PS: DANKO
text: "Kozlekedes. Idojaras."
ct: van.
PI: B206
Amúgy nemrég még ordított a Dankó a többihez képest, csak egy ideje szól "lágyan"
 #125754  Szerző: Richmonde

Eger 96,2 is szól
 #125753  Szerző: kukac

gyulán is "dübörög" a dankó (pontosabban: "csendül a nóta, száll a muzsika!") a szokásos kb. 0dB-s mpx teljesítménnyel, processzálatlanul.

PS: DANKO
text: "Kozlekedes. Idojaras."
ct: van.
PI: B206
 #125746  Szerző: csadam

A 105.2-n még mindig Kossuth az RDS.
 #125745  Szerző: dkemeny77

adminisztrator írta:ennyiből... felvetés: az összes közszolgálati médium azonnali, teljes megszüntetése, helyének sóval behintése (kereskedemi jogosultságok kiosztása racionalizált feltételekkel)

az egyesek által oly fontosnak tartott kulturális rétegigényekre szerintem nem kell csillagászati összegekbe kerülő, könnyen a politika játékszerévé váló lineáris csatornákat fenntartani.

(ha valaki rámkeni most, hogy gyurcsányista vagyok, megpofozom)

ráadásul a nóta tradicionálisan délidei szórakoztató népi zenei sávba való, nem 0-24-be... ez így úgy fasság, ahogy van. a célcsoport szokásait nem lehet megváltoztatni, ez a korosztály ilyen jellemzőkkel bír sajnos.

és a petőfi, katy perryvel állami, közszolgálati feladat?
és az ö3 haddaway-jel?

a közszolgálati szerepek sehol sem teljesen egyértelműek a világon. ennyiből akár a mulatós is beleférhet a dankóba.

de továbbra is fenntartom a verziómat, amit fent írtam, ezpedig a bezárás. megspórolna az állam évi 80 mtd forintot. ebből fel lehetne újítani a hármas metrót.
...plussz ugyebár nem kellene annyi vallási adó, legyen elég ha a kossuthon néha miséznek....
 #125742  Szerző: FLaci81

Elindult Pápán is a 96.4-en, a Rábaszentandrás 105.2-n, a Kabhegy 102.3-mon is "hálistennek".
Pápán nálam a 96.4-en jön a legrosszabb, a 105.2-n a legjobb minőségben.
  • 1
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 81