A pécsi régi frekvencia bemondását (FM 101,2Mhz)elfelejtették kivenni a selectorból!:)))Ilyen frekvencia nem volt.
A pécsi régi frekvencia bemondását (FM 101,2Mhz)elfelejtették kivenni a selectorból!:)))Ilyen frekvencia nem volt.
noartist írta:Ez az alap RT. Amikor a sátoraljaújhelyi Kossuth adónál behalt az online RDS kóder, akkor kb. 1 hétig ugyanez az RT volt non-stop.Redfox81 írta:djlacee írta:105.2 RDS PS KOSSUTH_Igen, az RT pedig: KOSZONTJUK KEDVES HALLGATOINKAT, JO SZORAKOZAST KIVANUNK.
Redfox81 írta:djlacee írta:105.2 RDS PS KOSSUTH_Igen, az RT pedig: KOSZONTJUK KEDVES HALLGATOINKAT, JO SZORAKOZAST KIVANUNK.
djlacee írta:105.2 RDS PS KOSSUTH_Igen, az RT pedig: KOSZONTJUK KEDVES HALLGATOINKAT, JO SZORAKOZAST KIVANUNK.
dkemeny77 írta:Az sokkal kevesebb embert érintett, mégis több pénz volt rá...
Na ezaz. Szerintem elég sokat ébredtek arra hogy hoppá nem szól a rádió! Egy icipicit szerintem lehetett volna jobban nyomni mint a digitális átállást...
adminisztrator írta:teljesen szar volt egyébként a tájékoztatás az átállásról.Na ezaz. Szerintem elég sokat ébredtek arra hogy hoppá nem szól a rádió! Egy icipicit szerintem lehetett volna jobban nyomni mint a digitális átállást...