RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#125931  Szerző: markfelt

whoisthere írta:Adminisztrátor, a morning zoo-ról, mint olyanról van valami olvasmány?

Mert láttam a YouTube-on, hogy amcsiban hogyan csinálják, de biztos van valami "tudományosság", ami ezzel foglalkozik.

Az Önindítóval az egyik nagy bajom, hogy annyira harsány (pl.: a szignál), hogy reggel nem bírom csipás füllel elviselni.
ha mindent leirnek, segitenek a kereskedelmi radioknak karitativ formaban, ennyire meg nem vagyok jofej, bocsika.
 #125926  Szerző: whoisthere

Adminisztrátor, a morning zoo-ról, mint olyanról van valami olvasmány?

Mert láttam a YouTube-on, hogy amcsiban hogyan csinálják, de biztos van valami "tudományosság", ami ezzel foglalkozik.

Az Önindítóval az egyik nagy bajom, hogy annyira harsány (pl.: a szignál), hogy reggel nem bírom csipás füllel elviselni.
 #125920  Szerző: noartist

asr27 írta:
adminisztrator írta:
mondjuk miutan a muzsikalo reggelt hallgatom ujabban a bartokon, es nem kultursznobkodasbol, hanem elvezettel, ezert inkabb shutolom a fuckupomat.
Öregszel? :sealed:
Rögtön 20 évet
 #125919  Szerző: asr27

adminisztrator írta:
mondjuk miutan a muzsikalo reggelt hallgatom ujabban a bartokon, es nem kultursznobkodasbol, hanem elvezettel, ezert inkabb shutolom a fuckupomat.
Öregszel? :sealed:
 #125917  Szerző: markfelt

azok jol felepitett morning zoo formatumu musorok voltak, ez meg nem tudom mi, de kimondottan kenyelmetlen hallgatni.

#125914  Szerző: whoisthere

Ha ez nem, akkor tudtok ajánlani jó reggeli műsort? Nem hiszem, hogy az önindító bénàbb, mint a kukori vagy a roxy riadó volt.
 #125889  Szerző: frekivadasz

A szaron való csámcsogásból született már valaha valami pozitív és építő? A kérdés természetesen költői.
 #125888  Szerző: mimi

áthozom ezt ide is noartist-tól, mert amott senki nem reagált rá
https://soundcloud.com/noartist98/cink- ... -5-musicfm
ez a valami, ez az ostoba fos egy rádióműsor és ezt emberek hallgatják és élvezik? nem szoktam ilyesmit hallgatni, azért kérdezem és lepődök meg
 #125617  Szerző: noartist

dkemeny77 írta:Valaki felveszi a partyt? :D
Persze.A hátamra.
 #125616  Szerző: dkemeny77

Valaki felveszi a partyt? :D
  • 1
  • 341
  • 342
  • 343
  • 344
  • 345
  • 565