RADIOSITE Fórum

• Kossuth Rádió

#126262  Szerző: mihalylovics

FLaci81 írta:Álló autóból nézve (keresve): Gerecsei adó
Pápa: 105.6 RDS-sel jön
Budapest: 105.6 RDS-sel jön
Most ilyenkor ez hogy van és miért?
Ez mindig ilyen volt, vagy csak mostanában ilyen?
Dunakeszin, Gödön szinte mindig tökéletes, bár erősen vevőfüggő, autórádión, átlagos Hi-Fi rádióján, vezeték-antennával is bejön.
 #126243  Szerző: frekivadasz

Igen, de azért Budapesten nagyon nem mindegy, hogy hol nézed. A budai oldalon a hegyek közvetlen takarásában biztosan nem jön jól. Elképzelhető, hogy Pápán se mindenütt. Amíg nem volt Tihany 105.7, addig Siófokon vonatban jött mobil rádióval. Jó az a hely (Gerecse) nagyon.
 #126241  Szerző: FLaci81

Álló autóból nézve (keresve): Gerecsei adó
Pápa: 105.6 RDS-sel jön
Budapest: 105.6 RDS-sel jön
Most ilyenkor ez hogy van és miért?
Ez mindig ilyen volt, vagy csak mostanában ilyen?
 #126145  Szerző: LuciFerko

Azért most Tolna megye szépen be van fedve:
Úzd-Paks-Tamási-Szekszárd.
 #126118  Szerző: LuciFerko

Kicsit nehezen indul az ütköző :)
 #126061  Szerző: markfelt

kukac írta:Engem gyakran szorakoztat ahogy teljesen atlatszoan, eroltetett modon probalnak baromsagokat beadni nekem, hallgatonak, valasztopolgarnak. Inkabb az egy kicsit kenyelmetlen hogy ha egy esemeny valos reszleteire vagyok kivancsi, akkor a nyugati sajtot kell bongesznem, de hat regen is a szabad europa mondta be hogy mi tortent valojaban itthon, ebben legalabb van nemi kovetkezetesseg.
ennyi. bár ez eddig is így volt, de nekem az igazi újdonság az, hogy ezt már az őket favorizáló átlagember is belátja.
 #126060  Szerző: asimov

Igen, igen, pontosan erre céloztam, mert kicsit kifigurázosnak éreztem a kommentedet :)
mimi írta:
asimov írta:(Amúgy átjön azt irónia...)
ez nem irónia, rohadtul ez van az MTVA hírműsoraiban :p
 #126057  Szerző: kukac

asimov wtf, te egy parhuzamos univerzumban letezel?
 #126056  Szerző: kukac

Engem gyakran szorakoztat ahogy teljesen atlatszoan, eroltetett modon probalnak baromsagokat beadni nekem, hallgatonak, valasztopolgarnak. Inkabb az egy kicsit kenyelmetlen hogy ha egy esemeny valos reszleteire vagyok kivancsi, akkor a nyugati sajtot kell bongesznem, de hat regen is a szabad europa mondta be hogy mi tortent valojaban itthon, ebben legalabb van nemi kovetkezetesseg.
  • 1
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 167