noartist írta:Gondoltam ide írom,itt kevésbé off,mint a Dankó topikjában:
Ha már ennyire ,,ki akarnak elégíteni mindegy igényt",akkor mi a rákért nem csinálnak egy (például) Rise zenei világát követő adót?
Igény van rá,nem?De.Meg lehet oldani a jelenlegi piacon kereskedelmiként?Nem,mert veszteséges lenne.Na,akkor csináljunk belőle közszolgálatit!,Ott mindenki lesz*rja,hogy mennyi pénz folyik bele az egészbe.
Itt a Bartók,ami mióta megy már,mégsincs hallgatottsága.
Egyet kell, hogy értsek, ezt akár én is kérdezhettem volna, mert ugyanezen a véleményen vagyok.
Annyival egészítem ki, hogy én speciál nem ragadnék le az elektronikus zenei műfajnál, hanem idevenném pl. a rockot is.
Én úgy gondolom, szerintem lenne ezekre igény, csak valakik odafent nem akarnak ilyenekkel foglalkozni úgy, ahogy kellene.
Csak halkan jegyzem meg, hogy jelenleg vicc az egész magyar rádiózás beleértve azokat, akik ezt így ebben a formában ilyenre alakították, (vagy nem értenek hozzá, vagy direkt ilyenné tették) példát kellene venni a külföldiektől (pl. Osztrákoktól, Németektől) és itt most hagyjuk azt, hogy más országok és más népek! (úgyis mindig arról van szó, hogy mindent Európai uniós szintre kellene hozni, a fizetéseket kivéve ugye, mert az állítólag le van sz... ejtve)
Egy Columbo idézést muszáj vagyok ideírni, mert nagyon igaz a jelenlegi helyzetre, aki nézte a sorozatot érteni fogja:
"Tudjátok Magyarországon a nyugati életszínvonal olyan, mint a feleségem... Soha nem fogjátok látni... "

http://www.sunshine-live.de/
" Aki a diplomát csak tanulással tudja megszerezni, az pénzt is csak munkával fog keresni! "