RADIOSITE Fórum

• Kossuth Rádió

#126335  Szerző: asimov

Oké... :)
adminisztrator írta:
asimov írta:Reggel "hallgatnom kellett" a 180 perc-et.. és ha már így alakúlt, akkor oda is figyeltem.
A kormány meghívott képviselője szépen osztotta az ellenzéket, ahogy és ahol csak bírta, és ez eddig rendben is van.
Vártam az ellenzék reakcióját... hát az nem volt, ugyanis se ellenzéki vendég, se beidézett interjú vagy megszólalás nem következett... aztán témaváltás.
Nem ismerem a rádió műsorszerkezetét... de nem ezt nevezik egyoldalú tájékoztatásnak?
nem kérlek, ez kiegyensúlyozottság, asimov úr. megírtam.
 #126330  Szerző: markfelt

asimov írta:Reggel "hallgatnom kellett" a 180 perc-et.. és ha már így alakúlt, akkor oda is figyeltem.
A kormány meghívott képviselője szépen osztotta az ellenzéket, ahogy és ahol csak bírta, és ez eddig rendben is van.
Vártam az ellenzék reakcióját... hát az nem volt, ugyanis se ellenzéki vendég, se beidézett interjú vagy megszólalás nem következett... aztán témaváltás.
Nem ismerem a rádió műsorszerkezetét... de nem ezt nevezik egyoldalú tájékoztatásnak?
nem kérlek, ez kiegyensúlyozottság, asimov úr. megírtam.
 #126328  Szerző: asimov

Reggel "hallgatnom kellett" a 180 perc-et.. és ha már így alakúlt, akkor oda is figyeltem.
 #126324  Szerző: egon2

kukac:A Dankó Rádió freki váltásáról szóló reklám Februárra készül el,biztosan:))))
 #126322  Szerző: kukac

adminisztrator írta:vajh' melyik állatkirály, őserdő csúcsragadozója gondolta úgy az mtva-ban, hogy a bkv felületeire, villamosokra, buszokra ragassza rá a tacepaót a frekiváltásról?
értsd: budapesten maradt a 107.8

a dankóról szó sincs, ami viszont váltott.

...mert megtehetik, senki nem fogja számonkérni őket hogy mire b*sszák a pénzt...
 #126321  Szerző: markfelt

vajh' melyik állatkirály, őserdő csúcsragadozója gondolta úgy az mtva-ban, hogy a bkv felületeire, villamosokra, buszokra ragassza rá a tacepaót a frekiváltásról?
értsd: budapesten maradt a 107.8

a dankóról szó sincs, ami viszont váltott.
 #126312  Szerző: zenefalo

FLaci81 írta:
frekivadasz írta:Igen, de azért Budapesten nagyon nem mindegy, hogy hol nézed. A budai oldalon a hegyek közvetlen takarásában biztosan nem jön jól. Elképzelhető, hogy Pápán se mindenütt. Amíg nem volt Tihany 105.7, addig Siófokon vonatban jött mobil rádióval. Jó az a hely (Gerecse) nagyon.
Plusz a magasság se rossz azt hiszem 110 méteren van ha jól tudom.
Utánanéztem: http://www.fmdx.hu/transmitters-hng-gerecse.htm ,vagyis alig van alacsonyabban,mint Kékes! :shock:
 #126299  Szerző: FLaci81

mihalylovics írta:
FLaci81 írta:Álló autóból nézve (keresve): Gerecsei adó
Pápa: 105.6 RDS-sel jön
Budapest: 105.6 RDS-sel jön
Most ilyenkor ez hogy van és miért?
Ez mindig ilyen volt, vagy csak mostanában ilyen?
Dunakeszin, Gödön szinte mindig tökéletes, bár erősen vevőfüggő, autórádión, átlagos Hi-Fi rádióján, vezeték-antennával is bejön.
Az biztos. :)

A mai napon:
Álló autóból a 105.6:
BP. Csepeli átjáró RDS-sel jött
BP. Megyeri út végén lévő Lidl parkolóban: itt már nem volt RDS, de a minőséggel még szerintem hallhatóan nem volt baj, tehát még elég jól jött így is.
 #126298  Szerző: FLaci81

frekivadasz írta:Igen, de azért Budapesten nagyon nem mindegy, hogy hol nézed. A budai oldalon a hegyek közvetlen takarásában biztosan nem jön jól. Elképzelhető, hogy Pápán se mindenütt. Amíg nem volt Tihany 105.7, addig Siófokon vonatban jött mobil rádióval. Jó az a hely (Gerecse) nagyon.
Plusz a magasság se rossz azt hiszem 110 méteren van ha jól tudom.
  • 1
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 167