RADIOSITE Fórum

• RTL Magyarország (RTL, RTL KETTŐ, RTL HÁROM, Cool TV, RTL Gold, Film+, Muzsika TV, Sorozat+)

#126384  Szerző: asimov

Nem éppen szép bízonyítvány, de van erre tömegigény és ezért létezik egyáltalán ilyen műsor is. Gondolom.
A legelső BB-t néztem, a másodikból csak az első adást és ezzel nálam ki is futott ez a műsorkategória.
Amit tudok tenni ezügyben, azt meg is teszem: nem nézem.
Csongii írta:
noartist írta: Szomorú,hogy itt tartunk.
A szomorú szerintem inkább az, hogy ennyi embert érdekel ez a műsor és éltetik a villalakókat, mint valami sztárokat.
 #126381  Szerző: Csongii

noartist írta: Szomorú,hogy itt tartunk.
A szomorú szerintem inkább az, hogy ennyi embert érdekel ez a műsor és éltetik a villalakókat, mint valami sztárokat.
 #126375  Szerző: noartist

adminisztrator írta:
noartist írta:
adminisztrator írta:szakmai szempontból engem nagyon érdekel, akár az egész téves piacot megváltoztathatja, ha nagyon jól sül el.
persze,van igény rá.nézi az idióták 100%-a.népbutító szemétnek tartom,remélem felgyújtják a villát azok a barmok véletlen,és idő előtt befejeződik.
de akkor mit keresel egy médiás fórumon? miért nem mész dühöngeni mondjuk egy "ezért tart itt ez az ország" csoportba?
A jelenlegi piacot elnézve szerintem teljesen mindegy már,hogy melyikbe is írom le.
Kimondtam azt,amit rengeteg ember gondol.Elnézést!
Csak tudod,mi a gáz?Hogy ha nem nézed,akkor is ekörül forog minden!A Facebook,az újságos,az összes RTL-csatorna,minden híroldal.
,,VV XY megmosta VV YX kezét!!"
Szomorú,hogy itt tartunk.
 #126374  Szerző: markfelt

noartist írta:
adminisztrator írta:szakmai szempontból engem nagyon érdekel, akár az egész téves piacot megváltoztathatja, ha nagyon jól sül el.
persze,van igény rá.nézi az idióták 100%-a.népbutító szemétnek tartom,remélem felgyújtják a villát azok a barmok véletlen,és idő előtt befejeződik.
de akkor mit keresel egy médiás fórumon? miért nem mész dühöngeni mondjuk egy "ezért tart itt ez az ország" csoportba?
 #126373  Szerző: noartist

#126370  Szerző: LazlowHUN

noartist írta:Megint megy a VV-láz...annyira,de annyira szánalmas ez a műsor...
Soha nem örültem még ennyire annak hogy nincs RTL II-m, de tényleg. Viszont biztos, hogy a fõadón is fogják promozni orrvérzésig.
  • 1
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 199