RADIOSITE Fórum

• Társalgó

#126434  Szerző: noartist

Admin: örülök,de én nem szeretnék termék lenni,hanem minden fillérért meg szeretnék dolgozni celebség nélkül.
 #126433  Szerző: noartist

mimi írta:
noartist írta:Német ifjúsági szállóban hozzávágtunk a pislákoló spothoz egy százas zsepit,az egész épületben elment az áram.
kismegszakítónak hívják a jelenséget
Tudom,de a spot a csatlakozásnál már meg volt törve,ezért villogott.
 #126432  Szerző: mimi

noartist írta:Német ifjúsági szállóban hozzávágtunk a pislákoló spothoz egy százas zsepit,az egész épületben elment az áram.
kismegszakítónak hívják a jelenséget
 #126430  Szerző: markfelt

noartist írta:
adminisztrator írta:
nem mi voltunk!! ^^
na, látod, a való világ című televízióműsorban is hasonlóan cselekszenek az emberek.
annyi különbséggel,hogy mi nem ingyenélők vagyunk,kedves admin. :) nekünk nem raknak a seggünk alá semmit,és a spot izzót is megtérítettük tisztességesen.
ők sem ingyenélők, hiszen termékké engedik tenni magukat, annak pedig igen nagy eszmei értéke van.
 #126426  Szerző: noartist

adminisztrator írta:
nem mi voltunk!! ^^
na, látod, a való világ című televízióműsorban is hasonlóan cselekszenek az emberek.
annyi különbséggel,hogy mi nem ingyenélők vagyunk,kedves admin. :) nekünk nem raknak a seggünk alá semmit,és a spot izzót is megtérítettük tisztességesen.
 #126425  Szerző: markfelt

nem mi voltunk!! ^^
 #126424  Szerző: noartist

Német ifjúsági szállóban hozzávágtunk a pislákoló spothoz egy százas zsepit,az egész épületben elment az áram.
nem mi voltunk!! ^^
 #126422  Szerző: frekivadasz

Igen, ha nem minimálbért fizetnének a karbantartónak, valószínűleg ezzel nem lenne gond. A megboldogult Kandó koliban is meg kellett fixelni párat. "Kicsit" gyorsabban megvolt, mint bejelenteni, és várni, hogy történjen is valami.
 #126412  Szerző: LuciFerko

vicc, hogy sok helyen mennyire elavult az elektromos hálózat: Egy napot megszálltam egy miskolci koleszban. Lemerült a telefonom, bedugtam az egyik konnektroba tölteni, addig lementem boltba. Kb 20 perc múlva érte vissza és akkor már "bercegett" és füstölt a konnektor! Jeleztem a portásnak a dolgot, remélem megnézik mert ebből nagy baj lehet!!!
A telefonnak és a töltőnek szerencsére nem lett baja.
  • 1
  • 98
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102
  • 541