RADIOSITE Fórum

• RTL Magyarország (RTL, RTL KETTŐ, RTL HÁROM, Cool TV, RTL Gold, Film+, Muzsika TV, Sorozat+)

#126505  Szerző: krisz83

Itt egy remek példa arra, hogy nyilvánosan megy az ellenállás (énnemnézemeztaszartmiezazótvarfostalicskasuttyóemberekfúújjjj), közben otthon igen is nézi a műsort akár milyen is.
Két fontos rész a hozzászólásból:
"Akkora egy trágya mint a műsor..."
"30 smst küldtem el, mire elfogadta a telefonszámom"
Na az ilyen és hozzá hasonló emberek írják le az összes fórumon, hogy a műsor milyen sz@r, semmit se ér, aki nézi az is hülye, meg még az anyukája is hülye, közben otthon kiborul, ha nem tud szavazni, és képes 30 smst elküldeni emiatt.
Természetesen akinek nem inge.... nehogy felvegye :)
Kép
 #126496  Szerző: markfelt

noartist írta::troll: Huu,most megnézném Admin fejét.
vigyorog csak simán.

szakmai szemmel ugyanazt mondom, mint eddig, cirkuszt a népnek, júzer szemmel pedig nem nagyon tudok mást szintén, mint az előbb, belenéztem, de maradnék azért az igényesebb szórakozásnál (ez általában a set top box kikapcsolásával jár együtt)
 #126494  Szerző: Csongii

adminisztrator írta:ez a műsor zseniális...

szó szerint: "koszti józsi vagyok, annyi eszem nincs, mint egy molylepkének... hatalmas a karom, és még nagyobb a faszom!"
érzem, hogy minden egyes perccel, amit képernyő előtt töltök, egyel csökken az iq pontom.
:lol: :lol: :lol:

Én ezért bele sem néztem, éppen elég elolvasni amit írtok róla itt esetleg, vagy amibe belefutok a különböző hírportálokon.
 #126489  Szerző: mimi

tegnap a beköltözésbe néztem bele, mert úgy értesültem a hogyvoltról, hogy újabb csodálatos mélységeket ért el a trashtelevíziózás. nem kellett csalódnom, remekül szórakoztam. ilyen ótvar fostalicska a világon nincsen. persze az idei évre már ledobta az agyam az ékszíjat és nem valószínű, hogy visszatérek, de ez egy csoda volt
 #126486  Szerző: mihalylovics

noartist írta:
adminisztrator írta:ez a műsor zseniális...

szó szerint: "koszti józsi vagyok, annyi eszem nincs, mint egy molylepkének... hatalmas a karom, és még nagyobb a faszom!"
érzem, hogy minden egyes perccel, amit képernyő előtt töltök, egyel csökken az iq pontom.
a végén már mínuszban leszel :))
Végülis a műsor azoknak szól, akikhez képest Hajdú Péter egyetemi professzor (magyarul: akiknek az IQ-juk a cipőméretükkel vetekszik), néző és szereplő oldalon egyaránt :)
  • 1
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 199