RADIOSITE Fórum

• Informatika

#126541  Szerző: asr27

noartist írta: Csak a WP-t szoktam javasolni azoknak az ismerőseimnek,akik a 30E Ft-os kategóriát választják.
Elvégre a Lumia 520 annyiért jó..
Soha nem vennék wp-t, sőt ha ingyen kapnék egyet, azt egyből továbbadnám áron alul.
iOS: szép is, gyors is, csak nekem túl korlátozott és hiányzik belőle egy számomra nagyon fontos funkció: FM RÁDIÓ
 #126536  Szerző: noartist

Meglátás kérdése.Nagyobb vitát fog szülni szerintem a következő mondatom : iOS-párti vagyok
Csak a WP-t szoktam javasolni azoknak az ismerőseimnek,akik a 30E Ft-os kategóriát választják.
Elvégre a Lumia 520 annyiért jó..
 #126535  Szerző: asr27

noartist írta:Az a legszomorúbb,hogy haverom Galaxy S4-e is öszef*ssa magát rendszeresen,pedig alig van rajta valami,csak netezik/üzenget vele,meg fotóz.
a 8 magos variánsról van szó...
és az árukeresőn is van 1-2 ilyen vélemény,hogy fagy néha.
Érdekes, ismerősömnek fél éve van Galaxy S3 és még semmim ilyesmit nem tapasztalt, pedig szinte folyamatosan megy rajta a net, facebook, gyakran játszik rajta és mégse fagy. Én is piszkálgattam elég sokat és semmi laggolást nem tapasztaltam. szerintem ez egyedi probléma a haverodnál. ;) (félreértések elkerülése végett nem vagyok Android párti, de a wp-nél biztos, hogy 100x jobb a droid.)
 #126532  Szerző: noartist

Az a legszomorúbb,hogy haverom Galaxy S4-e is öszef*ssa magát rendszeresen,pedig alig van rajta valami,csak netezik/üzenget vele,meg fotóz.
a 8 magos variánsról van szó...
és az árukeresőn is van 1-2 ilyen vélemény,hogy fagy néha.
 #126529  Szerző: asr27

De figyelj, ne a te saját igényeidet, lehetőségeidet nézd csak, hanem egy átlag Magyar polgárét!

Persze, a 20000Ft.-os Androidos telot, lehet, hogy naponta újra kell indítani, de egy komolyabbat már nem! A Symbianos telefonokat (Nokia C7, N8) sem kellett, még hetente sem újraindítani, ellentétben a szutyok wp-vel!
 #126528  Szerző: noartist

asr27 írta:Aha meg lehet nélküle élni, DE 2014 van és ezek alapvető funkciók egy okostelefonban. Sajnálom, hogy ti beéritek a legszarabb rendszerrel is. a 2009-ben vásárolt Nokia 5800 Xpress Music telefonom többet tudott, mint ezek a mai lumiák. ez a saját csengőhang b@szkodás is egy vicc, hogy külön alkalmazást kell letölteni ahhoz, hogy megvágd, átnevezd a zenét, majd utána tudod csak kirakni csengőhangnak. :gülü2:
A másik, hogy milyen szar, hogy nem lehet adatkábelen keresztül frissíteni a wp8-as telokat, csak is OTA lehet. Akinek esetleg nincs se mobilnetje, se wifije az nem tudja frissíteni.
Ha 1-2 hét működés után nem indítod újra, szabályosan megkergül a rendszer! Annyi hiánya, hibája van, hogy egyszerűen nem is értem, ti mi jót, mi szépet láttok benne!
-Zenehallgatásra nekem ott a jóóó öreg Panasonic discman.komolyan mondom. :) szebben szól,mint bármelyik intelligens telefon.(és az MP3 lemezre is ráfér rengeteg zene).többnyire ez megy.
Meg van egy Sony Bluetooth fülesem,ami önmagában rohadt jól szól,bicajozás közben kényelmesebb,mint 2km zsinór a kormányra rögzített telefontól a fülemig.igaz az akksit lecuppantja gyorsan a GPS-Mobilnet-Bluetooth kombó. :blush:
Csengőhang dologba nem szállok be,mindig nálam van a telefon,amíg kikapom a zsebemből (2mp),nekem megfelel a rezgés is.
A Droidot naponta kell újraindítani.Hm,nagyon megterhelő művelet 1-2 hetente egyszer megtenni ezt?
A kiemelt mondatra csak ennyit tudok reagálni: :troll:
 #126527  Szerző: asr27

Tény, hogy Androidnál nem szabad 50000 Ft. alatti készülékben gondolkodni, ha azt akarjuk, hogy akadás és fagyás mentesen fusson. De visszatérve a Nokiára, Sokkal reálisabb lett volna, ha a wp mellet(mert ahhoz ragaszkodnak) Androidos telefonokat is gyártottak volna!
 #126526  Szerző: djlacee

Jó, mondjuk én rossz tapasztalatokat szereztem Android terén a Vodafone 845-öm miatt :punch:
 #126525  Szerző: asr27

Aha meg lehet nélküle élni, DE 2014 van és ezek alapvető funkciók egy okostelefonban. Sajnálom, hogy ti beéritek a legszarabb rendszerrel is. a 2009-ben vásárolt Nokia 5800 Xpress Music telefonom többet tudott, mint ezek a mai lumiák. ez a saját csengőhang b@szkodás is egy vicc, hogy külön alkalmazást kell letölteni ahhoz, hogy megvágd, átnevezd a zenét, majd utána tudod csak kirakni csengőhangnak. :gülü2:
A másik, hogy milyen szar, hogy nem lehet adatkábelen keresztül frissíteni a wp8-as telokat, csak is OTA lehet. Akinek esetleg nincs se mobilnetje, se wifije az nem tudja frissíteni.
Ha 1-2 hét működés után nem indítod újra, szabályosan megkergül a rendszer! Annyi hiánya, hibája van, hogy egyszerűen nem is értem, ti mi jót, mi szépet láttok benne!
 #126524  Szerző: djlacee

Nekem egy LG Optimus 7 van, magával a készülékkel volt már gond sajnos, mondjuk már 3 éves, és azért amióta nálam van, zuhant párszor

amúgy igen, szerintem jöjjön akkor mindjárt egy epöl fanboj is
  • 1
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • 330