RADIOSITE Fórum

• Rádió 2000 - Szolnok

#20996  Szerző: Jani

Mipi írta:Szerintem meg jobb lenne ha Kossuth, Klub, Mária, Szent István rádió lenne a Rádió 1 helyett! 8-)
Kossuth az van ott,Klub 88.9 Gyöngyös elég szépen szól Szolnokon,de fogható valamennyire a 95.3-on is.Szent István Rádió 91.8 Eger az is fogható arra.Egyedül a Maris nem,bár nem hinném azt,hogy a Szolnokiaknak nagyon hiányozna.Így még a Rádió 1-el jártak a legjobban,persze a sok rossz közül ez a legjobb.
Mindig rossz,ha egy helyi megszűnik és kapnak egy országost,ami szarik a fejükre.Az a napi 4 óra "helyi" az semmi.
 #20985  Szerző: LuciFerko

:shock:
 #20984  Szerző: Pasa

Mipi írta:Szerintem meg jobb lenne ha Klub, Mária lenne a Rádió 1 helyett! 8-)
Ezt komolyan mondod??? :o
 #20982  Szerző: Mipi

Szerintem meg jobb lenne ha Kossuth, Klub, Mária, Szent István rádió lenne a Rádió 1 helyett! 8-)
 #20789  Szerző: Pasa

Ez szomorú, hogy újabb helyi rádió tűnik el, de még mindig jobb, mintha a Máriával kapcsolódna hálózatba (bár lehet, hogy Páll József jobban élvezné :hehe: ).
 #20747  Szerző: fofla

Már éterben is megy a promo, hogy hamarosan Szolnokon is Rádió 1. Az oldal több hete át van linkelve.
 #20741  Szerző: live

667/2009. A Rádió 1 Kft. (Budapest 103,9 MHz) és Páll József egyéni vállalkozó (Szolnok 90,4 MHz) hálózatba kapcsolódás iránti kérelme.
 #12666  Szerző: Jani

Zolee(ractive) írta:Kábelen semmi változás az adás minőségében, sztereó, és nem is szól borzasztóan... bár nem tudom, a szolgáltató honnan kapja a jelet...
A 90.4-en nem szólt szépen.92.2 Aktív-hoz képest pláne nem.
 #12465  Szerző: Zolee(ractive)

Kábelen semmi változás az adás minőségében, sztereó, és nem is szól borzasztóan... bár nem tudom, a szolgáltató honnan kapja a jelet...
 #12462  Szerző: Jani

Tegnap volt szerencsém hallani ezt a rádiót.Rém rosszul szól. :?