RADIOSITE Fórum

• Class FM

#126684  Szerző: markfelt

mimi írta:nekem az nem fér a fejembe, hogy kívánságműsorral még mindig lehet hallgatottságot produkálni. sőt ünnepszámba megy. kitelepülnek valahova? kívánságműsor. ünnep van? kívánsághétvége. meg születésnapi kívánságműsor, meg tököm.

mi

a

benne

?
teljesen igazad van, betokosodott közép-európai faszság. 2014 van...
 #126682  Szerző: noartist

mimi írta:nekem az nem fér a fejembe, hogy kívánságműsorral még mindig lehet hallgatottságot produkálni. sőt ünnepszámba megy. kitelepülnek valahova? kívánságműsor. ünnep van? kívánsághétvége. meg születésnapi kívánságműsor, meg tököm.

mi

a

benne

?
Elhiszi a hallgató,hogy ez valamiért különleges.Semmi több.Az embereket kismillió módon lehet manipulálni.
 #126681  Szerző: mimi

nekem az nem fér a fejembe, hogy kívánságműsorral még mindig lehet hallgatottságot produkálni. sőt ünnepszámba megy. kitelepülnek valahova? kívánságműsor. ünnep van? kívánsághétvége. meg születésnapi kívánságműsor, meg tököm.

mi

a

benne

?
 #126677  Szerző: kukac

Cookie egyszer elhajtott egy kiscsajt adasban, aki olyat kert ami nem volt beszerkesztve. Nem dolt ossze tole a radio1...
 #126676  Szerző: dkemeny77

frekivadasz írta:Jó válasz ez egyébként, mert még csak nem is hazudik, függetlenül attól, hogy nem ezen múlik a kért nóta lejátszása.
!Szerintem! az benne a szokatlan, hogy a hallgatot adásba győzi meg! A Juventusban is anno ajánlottak zenét, de akkor sem azt mondták hogy 'hát most azt nem hoztam magammal' :gülü:
 #126670  Szerző: frekivadasz

Jó válasz ez egyébként, mert még csak nem is hazudik, függetlenül attól, hogy nem ezen múlik a kért nóta lejátszása.
 #126669  Szerző: kukac

ilyet nem mondunk![/quote]

igaz...de akkor se azt mondja hogy nem hozott :gülü2:[/quote]

má' miért ne mondhatná? sokkal jobban hangzik mintha elkezdené magyarázni a zenei szerkesztés koncepcióját!
 #126668  Szerző: dkemeny77

adminisztrator írta:ne tegye adásba és kész.
Pont egy kisgyereknek mondta aki szerintem még el is hitte :D
 #126666  Szerző: markfelt

ne tegye adásba és kész.
 #126665  Szerző: dkemeny77

kukac írta:
dkemeny77 írta:
adminisztrator írta:kivansagmusor eleve
Na igen...
Akkor legalább mondaná azt hogy nem illik a zenei stilus az adoba....
ilyet nem mondunk!
igaz...de akkor se azt mondja hogy nem hozott :gülü2:
  • 1
  • 181
  • 182
  • 183
  • 184
  • 185
  • 510