RADIOSITE Fórum

• ROXY Rádió

#12717  Szerző: Flash

Na végre, jó zenék is szólnak már a Roxy-n.

Én már csak azt kérném, hogy ezt a borzalmas zene-szöveg arányt módosítsa a rádió! Vagyis ne legyen ennyi óra műsorvezetői megszólalások nélkül. A csillagos rádióban csak napi 2 óra van megszólalások nélkül, az is hajnali 1 és 3 között. A Roxyn viszont az a ritka, ha egyáltalán beszél valaki a rádióban.
 #12708  Szerző: MrG

LuciFerko írta:Anja! a dalcímeket tessék a Radio Textbe tenni! a PS nem erre való. Sok vevő meg is hülyül ettől a scrolltól!
Csak az a funkció meg nem elérhető a legtöbb vevőn (illetve a legtöbb ember nem tudja, hogy kell használni), itt meg az a cél, hogy a hallgatókat megismertessék a dalcímekkel kívánságműsorhoz stb. Így a RadioTextes megoldással értelmét vesztené a dolog.
 #12707  Szerző: LuciFerko

Anja írta:Sziasztok, továbbra is köszönjük a megjegyzéseket, a figyelmet és a kedves szavakat.
Az RDS-sel gondok vannak, ma éjjel átállították egyelőre arra, hogy LSAE helyett ROXY-s adatokat mutasson (telszám stb), várhatóan jövő héten újra mutatja majd a számcímeket is.
Az adásprocesszort is egy héten belül beállítani olyanra, hogy maximálisan jól szóljon.
A kissebbfajta zenei megújulást meg gondolom ti is halljátok! És reméljük tetszik is! Lehet a Jovánt dicsérni! 8-)

Rengeteg levelet kaptam már emailben is, igyekszem mindegyiket megválaszolni! Köszönjük, hogy törődtök a rádió sorsával, ez nagyon sokat számít nekünk! És persze gyertek szombaton és bulizzatok velünk a Roxy Valentin-napi buliján! ;)
Anja! a dalcímeket tessék a Radio Textbe tenni! a PS nem erre való. Sok vevő meg is hülyül ettől a scrolltól!
 #12693  Szerző: Anja

Sziasztok, továbbra is köszönjük a megjegyzéseket, a figyelmet és a kedves szavakat.
Az RDS-sel gondok vannak, ma éjjel átállították egyelőre arra, hogy LSAE helyett ROXY-s adatokat mutasson (telszám stb), várhatóan jövő héten újra mutatja majd a számcímeket is.
Az adásprocesszort is egy héten belül beállítani olyanra, hogy maximálisan jól szóljon.
A kissebbfajta zenei megújulást meg gondolom ti is halljátok! És reméljük tetszik is! Lehet a Jovánt dicsérni! 8-)

Rengeteg levelet kaptam már emailben is, igyekszem mindegyiket megválaszolni! Köszönjük, hogy törődtök a rádió sorsával, ez nagyon sokat számít nekünk! És persze gyertek szombaton és bulizzatok velünk a Roxy Valentin-napi buliján! ;)
 #12609  Szerző: Flash

Milyen szépen megváltozott sómen neve norbyka-ra. :lol: Nem sokáig bírta ki, hogy ne írjon. :lol:
 #12601  Szerző: Mauro

Szabi írta:
Mauro írta:A hang problémát én is észleltem.
Én is, de szerintem már javult picit az utóbbi hetekben. Az RDS nekem is nagyon böki a szememet, korábban már írtam is.
Ja-ja. De mondjuk évekkel ezelőtt is voltak gondok a hanggal.
 #12599  Szerző: MrG

Mauro írta:A hang problémát én is észleltem.
Én is, de szerintem már javult picit az utóbbi hetekben. Az RDS nekem is nagyon böki a szememet, korábban már írtam is.
 #12580  Szerző: Mauro

LewyDee írta:
Anja írta:Kedves Roxy hallgatók és fórumlátogatók!
Teljesen igazatok van, egy kellemetlen félreértés miatt a BPM műsor ugyanarra az időre volt megtervezve, mint a Studio élő közvetítés. Nagyon sajnáljuk a történteket, és dolgozunk rajta, hogy az ilyesmi jövőben ne fordulhasson elő! A BPM hamarosan elindul, szombatonként a Studio / Sensation közvetítés előtt!
Tudjuk, hogy elég sok kritika gyűlt össze az utóbbi időben a Roxyval kapcsolatban, de gőzerővel dolgozunk azon, hogy minél kevesebb okotok legyen rá! Hallgassátok a Roxyt, és ha bármi kérdésetek van, nyugodtan írjatok az anja@roxy.hu-ra vagy roxy@roxy.hu-ra. Igyekszünk mindenki kérését, építő jellegű kritikáját figyelembe venni.

Üdv,

Anja
Roxy Rádió
Kedves Anja!

Én a hangprocesszor beállítására szeretném felhívni a figyelmedet, mivel sok esetben torzak a zenék amelyeket játszotok. A másik pedig az RDS-ben futo számcím immár 1 hónapja. Egyébként rendben van a rádió, és jobban tetszik nekem mint a rizsarádió:)

üdv,
Lewy
A hang problémát én is észleltem.
 #12575  Szerző: LewyDee

Teljesen igazatok van, egy kellemetlen félreértés miatt a BPM műsor ugyanarra az időre volt megtervezve, mint a Studio élő közvetítés. Nagyon sajnáljuk a történteket, és dolgozunk rajta, hogy az ilyesmi jövőben ne fordulhasson elő! A BPM hamarosan elindul, szombatonként a Studio / Sensation közvetítés előtt!
Tudjuk, hogy elég sok kritika gyűlt össze az utóbbi időben a Roxyval kapcsolatban, de gőzerővel dolgozunk azon, hogy minél kevesebb okotok legyen rá! Hallgassátok a Roxyt, és ha bármi kérdésetek van, nyugodtan írjatok az anja@roxy.hu-ra vagy roxy@roxy.hu-ra. Igyekszünk mindenki kérését, építő jellegű kritikáját figyelembe venni.

Üdv,

Anja
Roxy Rádió
Kedves Anja!

Én a hangprocesszor beállítására szeretném felhívni a figyelmedet, mivel sok esetben torzak a zenék amelyeket játszotok. A másik pedig az RDS-ben futo számcím immár 1 hónapja. Egyébként rendben van a rádió, és jobban tetszik nekem mint a rizsarádió:)

üdv,
Lewy
 #12557  Szerző: Norby

Teljesen igazatok van...
Kedves Anja!
A cselekedet valóban jó, már csak tenni is kéne valami. Kezdeném a szignálok gyártásával, mert elég ciki, hogy fél éves műsornak nincs egy szignálja sem. Én látom jól, vagy tényleg a régi Wodlingeres sweeperek és zenék mennek most?
Ennyit a Roxyról! (Jó értelembe...)

Egy ideje már olvasója vagyok a fórumnak és érdekes dolgokat vettem észre. Mindenki a RiseFm-t istenítette, és ha valami jó dolog történt ott egyből be lett írva a Roxyval ellentétben. Valóban jó rádió a Rise is, de szerintem a Roxy jobban fel van építve tegyük fel azt, hogy most Dj Jován meg a Karmatronic is munkálkodik a rádió sikerén.
Ezzel arra akarok kitérni, hogy sokan úgy várták a Rise-t, mint a "visszatérő Deejayt". Miben hasonlít a Deejayhez. Zeneileg a Roxy jobb szerintem és közelebb áll a Deejayhez, mint a Rise.
Feltehetnék egy bonyorultabb kérdést is. Mi szerettetek a Deejayben és mi volt az amiben jobb volt a régi Roxynál?
Lefogadom nem sokan tudnának válaszolni. Maximum odalöknének egy Béres Zoo-t. Hát én nem tudtam olyanról, hogy Béres Zoo egy rádió lenne. Akkor még se jobb? :shock:
Na mind1 nem húzom az agyatokat tovább. Üdvözlök mindenkit a fórumon!
  • 1
  • 272
  • 273
  • 274
  • 275
  • 276
  • 333