RADIOSITE Fórum

• FM-DX

#127185  Szerző: frekivadasz

Furcsa kicsit, Graz nagy adóinak nálad 'illene' állandóan jönniük. Értelemszerűen a 91,2 kivételével a maradék négy nálam közel állandó vendég.
 #127182  Szerző: asimov

Update:
Mégiscsak az Ö1 az (megint jön) csak kicsit sokat késik a stream...
------------------------------------------------------------------
91,2 MHz-en pár perce -kb. 30...35 másodpercre- az SRo 1-et teljesen elnyomta egy (akkor éppen) operettáriát sugárzó rádióadás. Az Ö1 netes stream-jén ugyanebben az időben (és később is) szövegelés ment és a frekin azóta már ismét az Sro 1 jön, változó térerővel.
Mit csíphettem el? (Csak nem pen-drive rádió volt ez... :) )
 #127177  Szerző: FLaci81

dlevi94 írta:Meg tudná nekem mondani valaki, hogy a 104.5 Mhz-n melyik rádiót vételezhetem Budapest belvárosából mérve, egy mezei Nokia készülékkel? Állomás ID-t nem hallottam még eddig, RDS-t nem tudom megnézni, elektronikus zene megy rajta....
Ezt a rádiót már én is hallottam ezen a frekin, jó kis zenék mennek rajta én valamelyik este fogtam be BP Rákospalota határában...
 #127153  Szerző: dkemeny77

noartist írta:
dkemeny77 írta:<moderálva>
Erősen:nem.
Köszi
 #127149  Szerző: noartist

dkemeny77 írta:<moderálva>
Erősen:nem.
 #127148  Szerző: dkemeny77

Moderálva!

Az intézkedést a Szabályzat - Felhasználási feltételek 6. pontjának megsértése, valamint az Egyéb tudnivalók 4. pontja indokolta.

A felhasználó figyelmeztetéseinek száma: 2

djlacee
 #126994  Szerző: dkemeny77

dlevi94 írta:...
Moderálva!

Az intézkedést a Szabályzat - Felhasználási feltételek 6. pontjának megsértése, valamint az Egyéb tudnivalók 4. pontja indokolta.

A felhasználó figyelmeztetéseinek száma: 1

djlacee
 #126899  Szerző: frekivadasz

Biztosan a közeli kábelTV szór csak, és azt veszed.
 #126898  Szerző: dlevi94

Meg tudná nekem mondani valaki, hogy a 104.5 Mhz-n melyik rádiót vételezhetem Budapest belvárosából mérve, egy mezei Nokia készülékkel? Állomás ID-t nem hallottam még eddig, RDS-t nem tudom megnézni, elektronikus zene megy rajta....
 #126852  Szerző: asimov

:)

Én inkább arra gondolnék, hogy az épület erősen árnyékol (a melóhelyemen ez helyzet) és/vagy a rádióhallgatóknak nem kielégítő a helyi/erős rádióválaszték...

Amúgy itt is sokasodnak a kördipólok tetőkön, erkélyen, már hétvégi házaknál is.
LuciFerko írta:...[/img
SzoliDX :troll: :troll: :troll:
  • 1
  • 191
  • 192
  • 193
  • 194
  • 195
  • 541