Zolika írta:És te önkényesen eldöntöd, hogy a SZERZŐDÉS azon része amikor az Advertum fizet, nem valósul meg, bezzeg a magyar foci perkálni fog mint a katonatiszt. Tudod ez szerződésszegés lenne.
az, de ezzel az advertum nem először szegne szerződést. nem akarok a kettőtök vitájába belefolyni, de Obladioblada nem önkényesen dönt el dolgokat, hanem a cégcsoport eddigi magatartása alapján véleményt nyilvánít, ergo jósol, nem tehet mást. erről szól az élet; ha egy gyerek sok rossz dolgot csinál, arra azt mondjuk, hogy rossz gyerek. az advertum egy rossz társaság.
Zolika írta:Rádiós jog, szerintetek nem ér semmit. Tény, ebből bevétele nincs a magyar focinak.
nemcsak szerintünk, a rádiós szakma szerint sem. az advertum (ezt Nagy Szabolcs, cégvezető mondja) 250 millió forintot remél a rádiós jogokból. ez kábé annyi, mintha minden, a legkisebbnél egy picit nagyobb rádió az országban évente 2 millió forintot fizetne ezért az advertumnak. irreális...
Zolika írta:A hirdetőtáblákat eddig nem értékesítették összefogva. Bevétel nulla.
miért kellene összefogva? a stadionokban most is vannak hirdetőtáblák, amik bizonyára a klubok számára hoznak javakat. biztosan van olyan klub is, amelyik ezt a tevékenységet reklámügynökséggel végezteti egyértelműen bevételt eredményezve ezzel. (a kluboknak van szükségük a bevételre és nem egy lufi ligának.)
Zolika írta:TV-s jogok. Ha abból indulok ki, más sportágak örülnek ha ingyen adják őket, sőt esetleg egyenesen ők fizetnek... Aligha hihető, hogy a Duna TV és a Sport TV mélyen a zsebébe nyúl. Főleg, hogy tudják, másnak gyakorlatilag ingyen sem kell a közvetítés.
A bajnokság nevének eladása maradt még forrásként. Ebből jön be egy kevés.
Szerintem még te is belátod ezek után - hogy elismered-e nyilvánosan azt nem tudom - alig van bevétel a nb1 kereskedelmi jogokból... (Nyilatkozni persze lehet mást is. Szerencsére jogunk van utánagondolni.)
korábban már írtam, írom hát most is: Sziky Gyula MLL alelnök mondta, hogy a ligának a tévés és az egyéb vagyoni jogokból 2008-ban 450 millió forint bevétele származott. (ezt ugye költhették volna adósságtörlesztésre is...) most ennek a bevételnek, ennek a kijelentésnek a valódiságát kellene átgondolnom?
Zolika írta:Sajna mikor a nyíregyházin épp nincsennek adásban, nagy kegyesen a debrecenin is beszélnek óránként mondjuk egyszer. És ez a gyakorlat a többi műsorral és műsorvezetővel is. Ha nem is pontosan ez, de hasonló.
Nagyon kéne egy stáb, aki csak a debreceni adót viszi egyszerre!
jah, nagyon látszik, hogy a debreceni frekire nem fordítanak elegendő figyelmet. és nem is akarnak, ez már így marad...
Zolika írta:Tőlem lehetne az adás, nyíregyről, a szomszédos panelből vagy akár pestről is. Az internet és a telefon világában a helyi műsor bárhonnan megoldható.
tőlem viszont nem. ugyan technikailag megoldható, de számomra fontos, hogy egy helyi rádió élő műsorának vezetője igenis ott legyen. érezzem azt, hogy ott van. az országos rádióknak is ez az egyik nagy hátrányuk: amíg egyszerre mindenütt ott vannak, igazából nincsenek otthon sehol sem. és van ellenpélda is: a fővárosban a roxy fénykorában orrba-szájba hangoztatta, hogy ők Budapesten vannak és a budapestiekhez szólnak. gondolod, hogy tatabányán a helyi konkurencia majd értékelni fogja, hogy abban a városban az advertum rádiója nyíregyházáról osztja az észt? aligha, és ellenkampányba kezd. ezt a gold fm csak miskolcon tudja eljátszani sikerrel, ahol nincs másik rádió, ami azt a tényt, hogy ők nincsenek helyben a maga előnyére tudná fordítani.
Zolika írta:a kívánságműsorban is egy-két kívánság lenne egyszerre. Nem 8-10 mint jelenleg...
igen? most 8-10 kérést konferálnak fel egyszerre? az durva...
Zolika írta:A hírszerkesztőkkel elégedett vagyok. Reggeltől estig van óránként helyi hírek, időjárás, stb. Ráadásul meglehetősen gyorsan frissül. Nem ugyanazt kell hallgatnom délelőtt és délután.
akkor a cívis városban mások mondják a híreket. itt miskolcon van egy srác, akinek a fogorvos kiskapákat talál a szájában fogak helyett, meg egy lány, akit már fel akartam hívni azzal, hogy "kislány, inkább menj el hostesskedni, ez a műfaj nem a te orgánumodnak való!" jah, és a halálom, hogy egy rendőrségi közleményt szóról szóra olvasnak be bevezetőstül, szakzsargonostul - egy rádióban!
Zolika írta:A másik pozitívum a zene! A többi debreceni adóval összevetve igenis ezen és az fm95-ön van a legjobb zenei kínálat. 
ezt eldönteni mindenkinek az ízlésére van bízva. biztos sejted: nekem a "sok német tüc-tüc gagyi feldolgozás egy rakáson" arculat nagyon nem jön be. de a debrecenieknek sem, mert ott van más...